Näyttökuva 2020-7-26 kello 16.37.45.png

Palautteita PROVE BASIC-valmennuksesta

Kiitos mahtavasta valmennuksesta! Tämä setti on taidolla ja selkeällä ajatuksella toteutettu (terveys, tekemisen ilo ja inhimillisyys edellä) - todella hintansa väärti! Olen itse ottanut paljon treeniin ja ravitsemukseen liittyvistä asioista selvää ja ollut myös muutamassa valmennuksessa mukana viimeisen 6 vuoden aikana ja voin sanoa että koin saavani tästä paljon irti - etenkin treenipuolella (liikevideot, treenijako/kuorma)! Valmennus on selvästi rakennettu niin, että se ei ole mikään x viikkoa kestävä rykäisy vaan hyvin normaaliin (treeni)arkeen uppoava valmennus, jonka rytmi ja opit pysyy oikeasti arjessa mukana valmennuksen päätyttyäkin. Valmentajille iso kiitos ja peukku - erinomaista duunia :)

Loistava valmennus! Olen ollut aiemmin niin "lähivalmennuksissa" kuin nettivalmennuksissa ja aina joutunut toteamaan että nettivalmennukset ei oo se mun juttu, kun niistä ei vaan saa irti juuri mitään, verrattuna lähivalmennukseen. Kuitenkin, tämä valmennus muutti mielipidettäni ja oli aivan loistava kokonaisuus, päätinkin jatkaa basicistä advanceen 👊🔥

Aivan mahtava kokonaisuus! Itsellä paluu treenien pariin synnytyksen jälkeen ja kyllä maistui! Useampi vuosi salitaustaa takana ja tuli tunne et nythän mä vasta hokasin miltä treenin tulee tuntua ja eritoten missä! Ohjevideot erittäin laadukkaita ja valmentajien ammattitaito paistoi joka asiassa. 👍 Useamman eri ohjelman ostaneena koen, että tämä on selkeästi laadukkain ja samalla joustavin kokonaisuus. Ja mikä parasta: ei huonoa omaatuntoa mikäli treeni jäi jostain syystä tekemättä tai jonkun liikkeen korvasi jollain toisella. Ymmärrys siitä että kokonaisuus ratkaisee, ei yksi treeni tai yksi liike. Matka jatkuu kohti advancedia, ehdottomasti!

Olette lyömätön kaksikko valmennushommissa! Aivan uskomattoman kattavat vastaukset askarruttaviin kysymyksiin ja todella laadukkaasti toteutettu valmennuskokonaisuus🤩 Olin aiemmin jo laadukkaassa valmennuksessa mutta pistitte vielä paremmaksi😎 Olette aidosti läsnä treenajien tukena ja panostus työhönne kyllä näkyy😍 

Iso kiitos valmennuksesta ja erityisesti valmiiksi tehdyistä salille mukaan otettavista treenipäiväkirja taulukoista! Tästä valmennuksesta sai paljon irti ja näkee, että te ihan oikeasti haluatte panostaa tähän hommaan täysillä ja sydämellä. Henkilökohtaiset vinkit ja nopeat vastaukset oli parhautta :) ISO KIITOS!

Haluan vain kertoa, että valmennus oli erinomainen! Täydet 6/5! Olin kadottanut salimotuvaation täysin, kun painot eivät nousseet eikä kehitystä tullut. Kehitystä on ohjelman aikana tullut huimasti ja salilla on jaksanut ja uskaltanut nostaa reippaasti painoja :) Ruokavalio on ollut hyvä ja joustava. Ehkä sen vuoksi onkin jaksanut erityisesti panostaa siihen, kun ei ole tarvinnut kieltää mitään vaan on saanut syödä ihan normaalia kotiruokaa ja välillä myös herkutella. Nyt motivaatio on huipussaan ja aion jatkaa vielä Advancedilla, koska nälkä kasvaa syödessä.

Kiitos Piia ja Johannes näistä kymmenestä viikosta! Mun treenaaminen salilla on noussut aivan uusiin ulottuvuuksiin ja oon oivaltanut paljon niin ruokavaliosta kuin treenamisestakin. Tästä on hyvä jatkaa Advancedin pariin!

Opin täysin uuden tavan treenata, ja tää on niin se MUN tapa kun salille pääsee just sen 3 kertaa viikossa. Painot nousee, treeni maistuu! Ja ruokavalio just best, ihanaa kun ei stressata ja kokouspullaan jopa kannustetaan. Aivan huikea paketti kaikkinensa, KIITOS!!!!

Paras nettivalmennus, jossa olen ollut. Olen ollut ainakin neljässä siis aiemmin. Kattavat liikevideot, viikottain vaihtuva teema, upeat ja motivoivat saliohjelmat ja teidän tuki. 5/5. Kehitystä on kropassa tapahtunut. Kiitos!

Aivan upea valmennus! En olisi ennen PROVE-vaimennuksia uskonut, että etävalmennukset voivat olla näin laadukkaita. Suuret kiitokset teille! Ilman tätä en olisi saanut suuria muutoksia lyhyessä ajassa. 🙏

Kiitokset haluan ainakin lausua! Tämä valmennus oli kokonaisuutena huippu ja tästä ei saanut vain ruokavaliota ja treeniohjelmaa, vaan tästä sai eväitä paljon pidemmälle. Jos ei jopa loppuelämälle. Jotenkin tän valmennuksen aikana opin huimasti erityisesti armollisuudesta itseä kohtaan. Se ettei sitä ruokaa tarvitse punnita noudattaakseen toimivaa ruokavaliota, eikä satunnaisista herkuista tarvitse itseään ruoskia. Tai ettei se välistä jäänyt treeni kaada koko viikkoa, tai jos ei ne kyykyt maistu niin sitten ei, tehdään sit jotain mikä maistuu! Tän kaiken oivaltamisen keskellä se oma peilikuva on alkanut muuttua parempaan suuntaan. Ja onhan sinne nyt vähän jotain lihastakin tullut☺️ Ja ne liikevideot on kyllä aivan parhaat! Paljon siis kiitoksia teille! Keep up the good work!🙏

Nyt täytyy sanoa että tästä valmennuksesta en löytänyt parannettavaa. Valmennus pelkkää priimaa ja ammattitaitoa. Toista samanlaista ei oo. Tässä oli kaikki mitä tarvitaan. Ammattitaitoiset valmentajat, täydelliset treeniohjelmat ja ruokavaliot, laadukkat ja tarkat liikevideot jne.. Tämä antaa paljon! Olen saanut voimaa kehooni ja lihakset ovat ruvenneet näkymään kropassani mitä ei ole ennen näkynyt! <33 Tästä on hyvä jatkaa! Kiitos! Taidan tulla jatkamaan sitten Prove Advanced valmennykseen kun se starttaa!

Todella laadukas, ammattitaitoinen valmennus. Olen aiemmin ostanut monia nettivalmennuksia, jotka ovat olleet tosi paljon samanlaisia. Tämä oli niin paljon kattavampi kuin muut. Täysin hintansa väärti. Kiitos Piia ja Johannes, olette huikeita! Itsellä suurin muutos tapahtui henkisellä puolella, iso kiitos siitä.

En keksi parannettavaa. Pakko kehua vain valmennusta ja sen aikaan saavaa vaikutusta itsessäni. Olin alkanut menettää ilon treenaamiseen stressin ja kiireen keskellä, niin tämä valmennus tuli juuri oikeaan paikkaan ja sytytti taas rakkauteni kaikenlaiseen liikkumiseen. Kiitos siitä. Erityisen hyvänä jäi mieleen erinomaiset liikevideot ja mielestäni hyvin kootut treeniohjelmat. Tästä on hyvä jatkaa!

Sain tästä ohjelmasta uudelleen motivaatiota ja innostuksen kipinän käydä salilla. Tekniikka videot oli tosi selkeät ja hyvin perustellut miten ja miksi. En ole koskaan ollut hyvä lämmittelemään ennen treeniä, mutta tämän valmennuksen myötä opin pitämään lämmittelyistä ja olenkin huomannut liikkutuvuuteni parantuneen niitä tehdessä ja löytäneeni suosikkeja myös. Aion jatkaa varmasti tämän tyyppisellä treenijaolla ja pitää huolelliset lämmittelyt matkassani mukana :) Kiitos kovasti tästä valmennuksesta!

En edes ala luettelemaan kaikkea sitä, mitä kaikkea hyvää tämä valmennus toi mukanaan. Niin paljon joustavuutta ja treeni-intoa pääkoppaan, että huhhuh! Hyvin yksinkertaisiakin oivalluksia, mutta sellaisia, että olisi jäänyt ilman tätä teidän upeaa valmennusta oivaltamatta. Ja ihan silminnähtäviä tuloksia unohtamatta - tämä oli vasta alkua. Kiitos Piia ja Johannes!!

Olen käynyt kuntosalilla 10 vuotta säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta välillä tuntui, että kaikki on uutta ja vuodet ovat olleet pelkkää räpellystä :D Ehdottomasti kuntosaleilun ja terveelllisen elämän peruskurssi!! 10 viikkoa meni todella nopeasti, enkä jättänyt yhtään treeniä välistä eli motivaatiota riitti. Kiitos! Innolla kohti Advanced-treenejä ja ehkä siinä saisi jo kunnolla ulkoisia tuloksiakin aikaiseksi (nää uudet olkapäät on ihan huiput!)

Aivan mahtava ja laadukas kokonaisuus! Riittävä ja ennen kaikkea monipuolinen syöminen, ja treeneissä nousujohteisuuteen ja keskivartalon hallintaan keskittyminen olivat itselle tärkeitä oivalluksia. Huomaa, että oikeasti välitätte meidän hyvinvoinnistamme ja oppimisestamme. Suuri kiitos teille molemmille!

Olen vetänyt valehtelematta parikymmentä erilaista nettivalmennusta, ja niiden ja oman tietämättömyyden takia olen aiheuttanut kropalle enemmän haittaa kuin hyötyä. Tämä oli ensimmäinen valmennus, jossa en ollut mitenkään yksin tekemässä (valmentajat + muut ryhmäläiset) ja homma ei ollut suorittamista. Itseään voi haastaa ilman, että joutuu treenaamaan kuutena päivänä viikossa ja vetämään kieli vyön alla kaiken aikaa - se oli ehkä isoimpia oivalluksia! Henkilökohtaisesti merkittävin asia valmennuksen aikana oli, että selkäkipuni katosivat lähes kokonaan. Valmennuksen aikana opittu (oikeasti tiedostettu) keskivartalon hallinta ja sen myötä keskivartalon tukilihasten vahvistuminen ovat tehokkaasti vieneet kipua pois. Aion ehdottomasti jatkaa myös seuraavaan Advanced-valmennukseen, sillä tästä kokonaisuudesta jäi niin hyvä mieli. Valmennus oli ehdottomasti joka sentin arvoinen! 

Ihan ensin täytyy sanoa vain KIITOS! Näiden viimeisen 10 viikon aikana uutta oppia ja tietoa on tullut enemmän kuin uskalsin toivoa. Voimatasot ovat aivan uutta luokkaa kuin ennen tätä. Lisäksi syömiseen, joka on ollut itselle rentouden puolesta vaikeinta aina, on nyt ottanut uutta tuulta alleen. Oli myös ihana huomata, miten täydellä sydämmellä teettä tätä ja miten omistautuneita olette tälle kaikelle, meille. Voiko tästä antaa arvosanaksi 12+? Itse sain enemmän tältä 10 viikolta kuin uskalsin ikinä toivoa! Tältä pohjalta on hyvä ponnistaa eteenpäin kohti vahvempaa fysiikkaa ja ehkä myös ollaan askeleen lähempänä taas niitä mahdollisia kisalavoja, jotka jossain hamassa tulevaisuudessa häämöttävät. Äärimmäisen järkevästi suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus, tässä olisi monelle mallin ottamisen paikka! Ei tähän voi sanoa kuin kiitos, lisää tällaista!:) 

Todella laadukkaasti toteutettu verkkovalmennus, joka oli ehdottomasti hintansa arvoinen. Vaatii taitoa pystyä toteuttamaan valmennus verkossa näinkin kattavana ja niin, että yksilönä siitä saa paljon irti vaikka yksilövalmennuksesta ei olekaan kysymys. Aktiivisena liikkujana ja aikaisemmin kilpatasollakin urheilleena, koin saavani saliharjoitteluun ihan uusia ulottuvuuksia (vaikka useamman kerran olen elämäni aikana henkilökohtaistakin ohjaustakin urheilun parissa saanut). Erityisesti haluan kiittää laadukkaista liikevideoista ja lämmittelykokonaisuuksista. Myös verkkoalusta oli selkeä ja hyvin jäsennelty. Tuntumat liikkeissä, keskivartalon tuki ja hallinta, tekniikka sekä liikkuvuus parantuivat huimasti valmennuksen aikana ja se jos mikä motivoi jatkamaan. Pidin valmennuksessa myös siitä, että siinä painotettiin perusasioiden merkitystä eikä treeniliikkeissä oltu lähdetty sen suuremmin hifistelemään ja tekemään mitä erikoisempia muunnelmia. Tämmöisiä valmennuksia tänä päivänä nimenomaan tarvitaan. Pidin myös tärkeänä, että joustavuuden käsite tuotiin laajasti esille osana valmennusta, elämää kun ei koskaan voi pilkun tarkkaan suunnitella. Lähdin itse valmennukseen mukaan pääosin treeniosuuden kannalta. Ruokavaliota en nyt käytännössä (reseptikirjaa lukuunottamatta) kokeillut, mutta ravitsemuksen alan ammattilaisena mielenkiinnolla sitä tutkiskelin. Paljon olen ruokavalioita nähnyt ja tämän valmennuksen ruokavalioista ja niiden toteuttamisen ohjeistuksista täytyy antaa jätti iso peukku. On ihan mahtavaa, miten valmennuksessa myös ravintopuolella ohjeistettiin pysymään perusasioiden ympärillä ja painotettiin mm. riittävää syömistä ja ennen kaikkea joustavuutta. Ruokavaliopohjat oli nerokkaasti rakennettu ja taidokkaasti koostettu. Jokainen varmasti saa niiden avulla kiinni mielestäni siitä tärkeästä ajatuksesta, ettei syöminen oikeasti niin vaikeaa ole. Pisteet vielä siitä, miten videoistakin välittyi viesti terveestä suhtautumisesta syömiseen. Kiitos vielä mielettömästä kokonaisuudesta, jatkakaa samaan malliin! 😊