Näyttökuva 2020-7-26 kello 16.37.45.png

Palautteita PROVE SIMPLE-valmennuksesta

 

Iso, iso, iso KIITOS tästä valmennuksesta! Odotukseni olivat korkealla ja ylittyivät kyllä kaikilta osin. Onnistuitte ei enempää eikä vähempää kuin mullistamaan käsitykseni tervehenkisestä, kehittävästä ja hyvää oloa tuottavasta treenaamisesta! Tekniikkavideot nostaisin erityisen hyödyllisinä, ne olivat laadultaan puhdasta kultaa ja opin niistä valtavasti, samoin kaikista seikkaperäisesti laadituista kirjallisista matskuista. Näistä olisi apua ihan jokaiselle, ja olen ikionnellinen että lähdin mukaan. Asiantuntevat vastaukset kysymyksiin ja valmentajien aito halu auttaa tekivät vaikutuksen. Sain hurjasti uutta tehoa ja intoa perustekemiseen ja hyvän paletin eri treenien varioimiseen. Kyllä selkeä kehitys ja uuden oppiminen vaan motivoi ja tekee liikkumisesta taas ihan eri tasolla mielekästä arjen rutiinia, josta nauttii! KIITOS!

Kiitos Piia & Johannes! Tämä oli huippu, vaikka sairastelu veroittikin muutaman viikon. Hommia oli kuitenkin helppo jatkaa siitä, mihin viimeksi jäi. Kotitreenit oli toisinaan arjen pelastus ja teen niitä varmasti jatkossakin silloin tällöin. Vetreän liikkeet on otettu jo jokakertaiseksi rutiiniksi. Parasta oli saada liikunnan ilo taas takaisin ja huomata, kuinka monipuolisesti nykyään harrastankaan. Kiitos.

Plussaa siitä, että valmennuksessa otetaan hyvin huomioon yksilöllisyys ja rohkaistaan kokoamaan juuri omaan elämään sopiva kokonaisuus. Myöskin koin, että valmennus pyrkii herättelemään ajatuksia treenaajasta itsestä käsin eikä niinkään sanelemaan ylhäältä alaspäin valmiita totuuksia. Vaikka salitreenaaminen oli tuttua entuudestaan, sain lisää ymmärrystä, motivaatiota ja ideoita jatkaa itsenäisesti valmennuksen jälkeenkin. Kiitos hyvästä työstä!

Kiitos todella hyvästä valmennuksesta! :) Tämä oli todella monipuolinen kokonaisuus sekä ruokavalion että treeniohjelmien osalta! Parasta on, että oppii sovittamaan treenit omaan elämään. Liikevideot olivat todella selkeitä ja niistä sai kokeneempikin treenaaja hyviä lisävinkkejä. Iso kiitos Piialle ja Johannekselle kattavista ja asiantuntevista vastauksista valmennuksen aikana :) 

Kiitos hyvästä valmennuksesta! Sain valmennuksesta paljon irti, vaikka salitreenaamisesta onkin jo ennestään paljon kokemusta. Tekniikkavideot olivat loistavia ja tuntui, että opin jokaisesta liikkeestä jotain uutta. Treenit olivat myös kivoja ja monipuolisia. Erityisen hyvää valmennuksessa oli valmentajien asiantuntevuus; jokainen asia perusteltiin hyvin, ilman että vain heiteltiin faktoja ilmaan. Suositteleielelläni Provea myös kavereille ja lähden itsekin uudestaan mukaan!

Kiitos valtaisasti antoisasta valmennuksesta! :) Olen käynyt salilla aktiivisesti reilut kolme vuotta, mutta tämän valmennuksen myötä ihastuin kaksi kertaa viikossa tehtävään yksijakoiseen saliohjelmaan, jolla aion jatkaa tulevaisuudessakin! Rakastan urheilua ja kaksi salitreeniä viikossa jättää hyvin tilaa myös muulle liikunnalle, levolle, perheelle sekä työlle. Kiitos! <3

Hyvinvointi oli tässä valmennuksessa otettu tosi kokonaisvaltaisesti huomioon. Ei keskitytty pelkästään siihen miten saa ne lihakset kasvamaan vaan oikeita neuvoja siihen kuinka saa parannettua hyvinvointia sekä henkisesti että fyysisesti. Aloittelijalle helppo ymmärtää ja ohjeet liikkeisiin ja ruokavalioon todella selkeät, kiitos niistä! Tämän valmennuksen myötä meni lopullisesti pääkoppaan se että treeni ei ole sitä varten että on trendissä mukana, vaan siksi että itsellä on hyvä olla omassa kehossa. En kadu senttiäkään minkä laitoin tähän valmennukseen, ja uskon että tästä jää paljon käteen ihan koko loppuelämää varten. Iso kiitos!

Vaikka useita treeni- ja tekniikkavideoita olenkin katsonut, ei mistään ole tätä ennen jäänyt yhtä selkeä käsitys _miten_ korjata ne yleiset virheet. Itse en ole aiemmin myöskään ymmärtänyt toistojen ja painojen kirjaamisen hienoutta, mutta nyt siitä on tullut niin iso osa treeniä, ettei sitä voi olla tekemättä. Vahva olo tulee pelkästään kehitystä paperilta lukiessa!

Nämä teidän valmennukset ovat puhdasta timanttia ja näistä todellakin saa rahoilleen vastinetta. Ruokavalio-ohjeet ovat selkeät, niitä on helppo noudattaa ja olen saanut niiden avulla hienosti rytmitettyä omia syömisiäni. Treeniohjelmat ja -videot ovat todella hyviä ja selkeitä. Koen, että valmennuksen parasta antia on ollut se että olen oppinut salitreeneissä tekniikkaa ja löytänyt lihastuntuman ihan eri tavalla kuin ennen. Voiko parempaa ollakaan? Nyt en huiski miten sattuu, vaan kiitos tekniikkavideoiden ja niiden selostuksen, TUNNEN ja TIEDÄN missä mikäkin liike tuntuu. Suuret kiitokset! ❤️

Haluan vain sanoa kiitos tästä kokonaisuudesta! Sain paljon irti tekniikkavideoista, treeniohjelmat, ohjeet ja viikkoteemat oli selkeät (pidin tosi paljon Vetreä-ohjelmasta) reseptikirja ja ruokavalio yksinkertaisuudessaan silmiä avaava. Kiitos siitä, että opin uusia asioita, joita voin nyt tämän jälkeen hyödyntää omassa treenaamisessa ja ylipäänsä arjessa.

Kiitos valmennuksesta! Opin paljon sen aikana, vaikka olen pitkään ja hajanaisesti salilla käynytkin. Tämä oli mielestäni laadukkain nettivalmennus, mitä olen koskaan seurannut.

Lämmin kiitos! Elämäntilanteeni vuoksi en päässyt itse vielä toteuttamaan treenejä, mutta tallennettuina ne tulevat käyttöön heti kun mahdollista. Minulle suurin anti oli valmennuksen rento, faktoihin perustuva ja pedagoginen asenne niin ruokaan kuin treeniinkin. Oli mahtavaa oppia asioista tällä tavalla, laadukkaita perusasioita painottaen, ja tuntuu että se muutti aiemmin hektisen maailman informaatiotulvan vinouttamaa ajatteluani fiksumpaan suuntaan. Luulenpa, että sillä on kauaskantoisia hyviä seurauksia. Kiitos ja kaikkea hyvää teille, tehokaksikko Piia ja Johannes! :)

Tämä oli aivan loistava valmennuskokonaisuus, joka auttoi ihan valtavasti siihen, että voi huoletta treenata kehittävästi ihan vaan 2x viikossa sekä syödä rennosti ilman mitään turhaa stressiä tai rajoitteita. Nyt sain todella vastinetta rahoilleni! Jo about 6-7 vkon jälkeen huomasin kropassani muutosta! Olen noin 2,5 vuoden aikana käynyt pari muuta nettivalmennusta läpi treenaamiseen liittyen, joista mm. yhdestä niistä pamahti järkyttävä stressi päälle valmennuksen lopussa (kesto 8 vko), sillä ohjeet eivät olleet niin kattavat kuin Provessa ja aikaisempi nettivalmennus jäikin sitten siihen. Tässä valmennuksessa en ole ottanut yhtään mistään stressiä, sillä olen saanut apua niin henkiseen kuin fyysiseen puoleen asiantuntevien valmentajien kautta, ihan parasta oikeasti! Ensimmäistä kertaa Prove Simple ostamisen jälkeen kuulin, että mitä, miten ja miksi liikkeet tai muut asiat tehdään näin tai mikä voi mennä pieleen, jos teetkin näin. Mulla jäi todella suu auki, kun avasin Simplen materiaalit ensimmäistä kertaa! Tästä on hyvä jatkaa ja jatkakaa tekin Piia & Johannes samaan malliin! Olette just oikealla alalla :) Kiitos!!

Vaikka elän stressaavassa elämäntilanteessa, koen silti saaneeni mahdutettua salitreenit elämääni. Olen oppinut saamaan nautintoa ja henkistä mielihyvää siellä käymisestä, sekä oppinut ottamaan salitreenin ns. ''omana aikanani''. Valmennus antaa erinomaisen paketin omannäköisen treenipuolen kehittämiseen ja muokkaamiseen (monipuolinen treenimateriaali), kiitos tästä. :)

Teen viikossa paljon omaa lajitreeniä ja välillä on todella haastavaa tehdä muuta treeniä järkevästi (ja olla tekemättä liikaa). Prove simple auttoi oheisharjoittelun optimoinnissa ja monipuoliset treenit ovat tukeneet oman lajin treenejä todella hyvin - kehonhallinta ja räjähtävyys ovat parantuneet ja olen oppinut paljon myös salin puolella. Suurimmat opetukset ovat kuitenkin olleet henkisellä puolella - treenien vähentäminen tuntematta siitä syyllisyyttä, ja että laatu korvaa määrän! Näistä ohjelmista tulee olemaan hurjasti hyötyä myös pitkään valmennuksen päätyttyä :)

Tekniikka/liikevideot avasivat omat silmät joissakin liikkeissä aivan uudella tavalla. Tuntuma oli ihan eri, mitä aikaisemmin ja tulostakin rupesi tulemaan. :) Joten erityiskiitos siitä, että olette panostaneet videoiden laatuun ja siihen, että niissä oli myös esitettynä tyypillisimmät virheet liikkeitä tehdessä. Ja kokonaisuudessaan ei ole mitään pahaa sanottavaa valmennuksesta, laadukasta työtä teiltä!

Valmennus oli erinomainen ja treenit todellakin tukivat hyvin omaa lajitreeniä: monipuolista ja kokonaisvaltaista treeniä, jotka kehittivät kaikkia osa-alueita (voima, taito ja liikkuvuus). En voisi olla tyytyväisempi ja olen huomannut omassa lajitreenissäkin kehitystä sen jälkeen kun lähdin mukaan valmennukseen. Ehdottomasti suosittelen Prove Simpleä, jos kaipaa hauskaa ja kehittävää treeniä oman lajin tueksi. Se kun on aiemmin ollut vähän pakkopullaa, mutta tämä ei tuntunut lainkaan pakolliselta pahalta. :) Samalla myös muukin treenaaminen on järkevöitynyt. Tästä on hyvä jatkaa! Kiitos Piia ja Johannes!

Valmennus ylitti odotukseni ja oli ehdottomasti vähintäänkin hintansa arvoinen. Parasta oli monipuolisuus - hyvinvointia käsiteltiin monelta kantilta eikä vain keskitytty yksipuolisesti treeniin. Lisäksi korostettiin etenkin hyvää suoritustekniikkaa ja pitkäjänteistä tekemistä, mikä on mielestäni loistava juttu. Myös liikevideoista ja FB-ryhmän asiantuntevista (ja nopeista!) vastauksista iso plussa! Koen oppineeni ihan hurjasti tekniikasta ja treenaamisesta, minkä lisäksi myös oma suhtautuminen esim. lepoviikkoihin on parantunut. Tästä on hyvä ja helppo jatkaa treenejä, kiitos! <3

Palautteita PROVE SIMPLE Home-valmennuksesta

 

Kiitos valmenuksesta! Henkinen ja fyysinen pelastus korona-aikana. Ei olisi yksinään tullut samalla tavalla treenattua tai ainakaan näin järkevästi. Huomasin nyt salilla, että omat heikkoudet olivat kehittyneet ja esim penkissä nousi enemmän painoa! Ihan mahtava paketti ja olen kavereillekin hehkuttanut. 

 

Aivan mahtavaa, että saitte polkaistua näin laadukkaan valmennuksen nopealla aikataululla koronakevään pelastajaksi. Sain juuri basicin purkkiin, kun poikkeustila iski päälle ja vaikka olen vuosi sitten käynyt simplen jo, niin olen tosi iloinen, että lähdin mukaan. Livetreenit antoivat mukavasti rytmiä elämään, kun sali ja omat lajitreenit jäivät pois. Ja kyllä, kehitystä tapahtuu myös kotitreenillä ja tekniikka ja tuntuma paranivat roimasti. Ja päänupin kasassa pitämisessä tällä oli oikeasti iso rooli! Oli kyllä ehdottamasti 6/5 valmennus, kuten odotinkin. Kiitos Piia ja Johannes.

 

Olin aiemminkin jo miettinyt mahdollisuutta valmennukseen osallistumiseen, mutta korona-aika sai vihdoin ryhtymään ajatuksista tekoihin. Näin jälkikäteen olen erittäin tyytyväinen päätökseeni, olen varmasti paljon paremmassa kunnossa kuin mitä olisin, jos olisin itse koostanut kotitreenejä esim. instagramin tarjonnan perusteella. Mielestäni valmennus oli kaikin puolin hyvä ja rahoille sai todellakin vastinetta, etenkin livetreenien myötä. Myös ajatukseni kotitreenien haastavuudesta (siis muustakin kuin sykkeen nostamisesta) muuttui. Olen itsekin koko ikäni liikkunut ja harrastanut joitain lajeja myös tosissani, joten kuvittelin osaavani treenata järkevästi ja hyvällä tekniikalla. Todellisuudessa useammassakin tekniikassa riitti korjattavaa, esimerkiksi lapatuen tai häntäluun kannalta, ja tekniikkavideoiden/livetreenien ohjauksen jälkeen liikkeet alkoivat todellakin tuntua ja onnistua paremmin. Alkuvalmennuksen ajan tein lähinnä kotitreenejä ja lepoviikon jälkeen aloitin tekemään livetreenejä tallenteiden avulla. Livetreeneistä oli paljon hyötyä myös siinä, että ymmärsi, millä tahdilla sarjoja kannattaa tehdä, ts. että raskaiden liikkeiden välillä lepoaika voi oikeasti olla pidempi. Periaatteessa tiesin tämänkin jo etukäteen, mutta en vain noudattanut sitä itse. Luultavasti siksi, että ajattelin kotitreenien olevan salitreeniä kevyempiä. Yhteenvetona voin siis todeta, että olen valmennukseen todella tyytyväinen ja harkitsen vakavasti, onnistuuko Prove Basiciin jatkaminen aikataulujen puolesta. Kiitos siis todella paljon kaikesta panoksestanne valmennuksiin, kiinnostuksenne ja osaamisenne todellakin näkyy! En usko, että tämän laadukkaampaa nettivalmennusta on mahdollista saada. 

Tein vain livetreenejä, koska niillä tunsin - totaalisena aloittelijana - oppivani vielä paremmin kuin valmiilla treeneillä. Lähtötasoni huomioiden en olisi viikkoihin saanut molempia mahtumaankaan, koska livetreenejä oli loisteliaan paljon! Valmiit treenit käyn läpi kesän aikana. Uskon, että satuin kiinnostumaan treenaamisesta Prove-paleltilla juuri oikeaan aikaan, koska totaalinoviisina en ehkä olisi kuitenkaan riittävästi oppinut pelkillä valmiilla treeneillä. Niiden laatua millään tavalla väheksymättä, kyse on vain omasta lähtötasostani ja oppimisen tavastani. Lähtötasoni (kunto, aiempi kiinnostumattomuus aiheesta) huomioiden, saatoitte pelastaa yhden treenaajan terveyden, kun annoitte näin koronakeväänä myös simpleläisille mahdollisuuden päästä mukaan livetreeneihin! Lämmin kiitos siitä! Saitte sytytettyä kiinnostuksen treenaamiseen ja lihaskunnon ylläpitämiseen, joten syksyllä jatkan Basic-kurssilla. Kiitos myös mahdollisuudesta treenata livetreenit jälkikäteen tallenteiden avulla, koska aikataulut eivät aitoja livetreenejä mahdollistaneet. Arvosana tästä kokonaisuudesta: 10+ !

Kiitos erittäin hyvästä valmennuksesta. Yleensä keksin aina kaikista asioista jotain parannettavaa, mutta nyt voin sanoa, etten oikeastaan keksi mitään miten tätä voisi parantaa. Olin pitempään ajatellun jonkin teidän valmennusten ottamista, ja vihdoin tein sen koronan myötä - livetreenit vaikuttivat päätökseen vahvasti. Kiitos, ja mahtavaa kesää teidän koko perheelle ☺️

Valmennus oli yllättävän kattava ja monipuolinen. Tekniikkavideot todella hyvät ja toimivasti suunniteltu 10-viikon kokonaisuus (valmiit kotitreenipohjat joista kyllä varmasti löytyi jokaiselle jotain). Kotitreenien ja live-lähetysten kanssa iski välillä runsaudenpula kun yritti päättää viikkototeutuksia. Tosi hyvä että liveissä oli eri vaihtoehtoja toistojen ja liikkeiden toteutuksen suhteen, jotta treenista sai sopivan haastavan mutta ei kuitenkaan liian rankan. Erityiskiitos kehonhuoltoliveistä. Kiitos, ja ihanaa kesää teille! 😊

Kiitos ihan mielettömän paljon teidän mukautumiskyvystä. Olen pitkän aikaa seurannut teidän valmennuksia, mutta kynnys salille lähtemiseen on ollut hirveän korkea ja jotenkin ylitsepääsemätön. Muunsitte koko teidän valmennuksen älyttömän nopeasti ihan törkeän kovaksi kokonaisuudeksi koti- ja livetreeneineen. Henkilökohtaisesti kevät meni vähän eri tavalla kuin suunniteltu, enkä päässyt osallistumaan ohjelmaan niin paljoa kuin olin ajatellut, mutta toivottavasti teette samankaltaisen toteutuksen jatkossakin. Toki tästä jää käteen treeniohjelmat ja muuta materiaalia, mutta erityisesti jään kaipaamaan livevetoja. Olette ihan mielettömiä valmentajia, teette asiat suurella sydämellä ja hitto että ootte vaan tekemässä just sitä oikeeta juttua! Kiitos niin paljon teille, ylisanoja ja onnea teidän tulevaisuuteen.

Pakko kiittää teitä ihan sydämeni pohjasta! Olen kehittynyt tämän rupeaman aikana ihan älyttömästi, vaikka treenannut olen koko ikäni. Erityisesti olen oppinut sen, että vähemmän treeniä on enemmän, jos sen vain tekee järkevästi. Ja ettei treenin jälkeen aina tarvitse olla puolikuollut tai että kehitystä tulee, vaikket käynytkään maksimisykkeillä. Tästä jäi todella paljon käteen tulevia treenejä ajatellen ja aion ehdottomasti liittyä valmennukseen mukaan myös jatkossa! Iso kiitos ja ihanaa kesää teille :)

En ehkä ole ihan tyypillinen Prove treenaaja tai ainakin luulen niin että olen perustreenaajaa vanhempi :) olen keski-ikäinen teinilasten äiti, entinen kilpaurheilija. Olen käynyt pron ja advanced tätä ennen. Kaikki 3 aivan 6/5 valmennuksia. Tällainen keski-ikäinen selkävaivainen on maastavetoja lukuunottamatta voinut tehdä kaiken kivuitta, ihan loistavaa. Simple tuli kuin tilattuna korona-aikaan. Taidan painella vielä kesän simplellä ja sitten paluu salin puolelle, hyvää vaihtelua monen vuoden saliputken väliin. Teini-ikäinen urheilua harrastava tyttökin tuli välillä livetreenejä mukaan tekemään, vaikka se on kuulemma noloa :)