top of page
Näyttökuva 2020-7-26 kello 16.37.45.png

Palautteita PROVE PRO-valmennuksesta

 

Tämän valmennuksen kuvailemiseen ei meinaa edes sanat riittää. En todellakaan olisi 10 viikkoa sitten uskonut, että verkkovalmennuksesta voi oikeasti oppiakin jotain (ja niin paljon). Oma kokemukseni verkkovalmennuksista oli "ohjelma käteen ja onnea matkaan" -menetelemä, mutta näköjään se voi olla niin paljon enemmänkin. Opin valmennuksen aikana enemmän treenaamisesta ja kokonaisesta hyvinvoinnin ylläpitämisestä kuin koko 5 vuoden salihistoriani aikana! Erityiskiitos valmentajille teidän läsnäolosta ja tuesta koko valmennuksen ajan. Olitte koko ajan säännöllisesti puskemassa eteenpäin, jolloin oma motivaatiokaan ei ehtinyt sammua. Super isot kiitokset tästä, jatketaan Advancen parissa!

Kiitos erinomaisesta nettivalmennuksesta! Parasta valmennuksessa oli teidän aito ja vilpitön halu kehittää meitä monipuolisesti jokaisella viikolla ja opettaa meitä ymmärtämään, miten voimme terveellisin keinoin lisätä kehitystä salin puolella. Nettivalmennus tuntui siltä, kuin se olisi yksilöllisesti suunniteltu minua varten. Annoitte paljon erilaisia variaatioita toteuttaa ohjelmaa ja kehitys oli joustavuudesta huolimatta erittäin runsasta! Treenitulokset eivät olleet nousseet minulla puoleen vuoteen ja tämän 10 viikon aikana olen nostanut painoja enemmän kuin osasin ikinä kuvitella! Olen todella iloinen, että nyt epidemia aikaan otitte meidät vielä näin ohjelman loppuvaiheessa huomioon ja annoitte meille vaihtoehtoisen tavan suorittaa kuntosalitreeniä kotona. Olette sydämellisiä, innostavia ja ammattitaitoisia valmentajia. Hyvää kevättä!

Huikea valmennus, ammattitaitoiset valmentajat, jotka ottivat kaikki huomioon yksilöinä. Ei mitään turhaa vaan faktaan perustuvia liikkeitä ja variointeja joilla oikeasti kehittyi. Täysi kymppi valmennus!

Käteen jäi paljon oppija ja oivalluksia! Ruokavalio oli todella järkevä kokonaisuus ja niin joustava. Treeniohjelma toi mukavaa vaihtelua ja pisti tekemään epämukavuusalueelta asioita, joiden kautta opin todella paljon. Liikevideoiden laatu ja selkeys oli aivan huippua, sai oppia mitä oli tehnyt väärin monessa liikkeessä ja tuntuma parani monessa asiassa. Opin että tässä pienessä kropassa onkin voimaa! Valmennuksesta jäi itselle todella hyvä pohja ja oivallus tekemiseen jossa rentous on osana tekemistä! Aion ehdottomasti ottaa jossain vaiheessa jatkovalmunnuksen. Ei voi muuta kun antaa 10 pistettä valmennuksesta ja suuren kiitoksen molemmille!

Iso kiitos valmennuksesta! Kohtaan 5 olisi voinut raksia kaikki, mutta omalla kohdallani teidän ammattimaisuus yhdistettynä hiton hyviin treeneihin oli parasta antia. Olen myös satavarma, että liikevideoista on hyötyä monille, parhaat videot mitä olen itse nähnyt. Safkapuoli myös tosi järkevä ja varmasti ohjaa syömisen kanssa vähän hukassa olevia järkevään toteutukseen. Kokonaisuutena ihan 6/5! Olisinpa aiemmin älynnyt liittyä Proveen :D Mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Tsemppiä teille vähän erikoiseen kevääseen, jatkakaa samaan malliin!

Kiitos todella laadukkaasti toteutetusta valmennuksesta! On tullut tehtyä todella monta pientä ja isompaa tekniikka- ja ohjelmointioivallusta. Myös kropassa alkaa jo näkyä muutosta, vaikka lihaskasvu tapahtuu toki hitaasti. Jatkan tästä ehdottomasti ADVANCED-valmennuksen pariin. Kiitos myös hienosta reagoinnista tähän koronatilanteeseen, teette tätä hommaa kyllä selvästi täydellä sydämellä!

Pelkkää hyvää sanottavaa tästä valmennuksesta! Itselleni isoin oivallus on ollut se, että LAATU KORVAA MÄÄRÄN. Tajusin ja huomasin, ettei treenien määrä tai yksittäisen treenin liikkeiden määrä ole hyvän treenin mittari :D Ymmärsin myös vihdoin, ettei ole mitään järkeä treenata 4 kertaa viikossa itseään aivan loppuun ja, että mahdollisesti se on jopa estänyt kehittymistäni aiemmin. Vaikka treenejä on jäänyt väliin oon saanut kehitystä aikaan näillä ohjeilla. Ehdottomasti jatkovalmennukseen mukaan, mutta voi olla, että päädyn tekemään tämän vielä uudelleen ennen Advancediin siirtymistä. Oon iloinen ja onnellinen siitä, että tällaisiakin nettivalmennuksia löytyy missä keskitytään niihin perusasioihin! On myös ollut ihana huomata, että ootte aidosti kiinnostuneita vastaamaan kysymyksiin ja auttamaan meitä valmennettavia vaikka kyseessä on "vaan" verkkovalmennus. Kiitos!! <3

Kiitos ihan valtavasti teille molemmille tästä valmennuspaketista! Sain tekniikoita parannettua salin puolella ja ruokailusta on tullut rennompaa. En ahdistu syömisestä samalla tavalla kuin ennen valmennuksen alkua. Parasta oli se, että kaikki tekeminen perusteltiin että MIKSI tehdään näin. FB-ryhmässä sai kattavat ja asiantuntevat vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin! Todellakin sain mahtavat eväät myös jatkoon! :)

Aivan huippu valmennuskokonaisuus! Sain kahdessa kuukaudessa enemmän tuloksia salilla kuin koko viime vuoden aikana. 

Valmennuksesta jäi kyllä kaiken kaikkiaan tosi hyvä fiilis! Treenit oli kokonaisvaltaisia ja ne toi uutta näkökulmaa siihen, miten treenit voi jaotella, esim. jalat + olkapäät, mitä ei aiemmin itse ollut tullut ajatelleeksi. Liikevideot oli hyvin tehty, ja niistä sai hyvää oppia vaikka treenitaustaa löytyy jo enemmänkin. Liikevideoissa oli erityisen hyviä ne mielikuvat, että kaataa vaikka maitoa lasiin. :) Valmennuksessa oli myös helppoa noudattaa ruokavaliota. Oli hyvä, että valmennuksessa keskityttiin enemmänkin siihen, että syö tarpeeksi eikä kyseessä ollut todellakaan mikään kitudieetti. Itsellä ainakin huomasi, että treenitulokset lähti ihan erilailla nousemaan, mitä aiemmin, kun muisti syödä tarpeeksi. Myös viikkoteemat olivat kattavat ja pidin siitä, että valmennuksessa oli paljon perustekemistä eikä turhaa kikkailua. Myös se, että tekin otitte esiin, ettei pyörää kannata keksiä uudestaan, oli hyvä juttu! Facebook-ryhmässä teidän vastaukset oli tosi kattavia, ja oli kiva, kun tuli sellainen olo, että meistä valmennuksen ostajista oikeasti välitetään, vaikka kyseessä onkin nettivalmennus :)

Aivan upeasti toteutettu kokonaisuus! Mieleen jäi monta asiaa erityisen hyvänä, mutta vihdoinkin päähän meni se, että lihasta ei tarvitse hakata kappaleiksi saadakseen aikaan kehitystä. Minulla on ollut aiemmin henkilökohtainen PT, joka ei missään vaiheessa osannut perustella miksi jotakin tehdään tai ei tehdä jollain lailla. Nyt sain ne perusteet ja ymmärrän taas enemmän. Kiitos teille kahdelle, aivan mahtava toteutus. Viikon kevennys ja Advanced alkaa! :)

Kiitos suuresti tästä valmennuksesta! Ensimmäinen ostamani valmennus jossa oli tarpeeksi rento ja joustava ruokavalio, eikä tarvinnut stressata nälissään mikä kippo lähtee mihinkin reissuun mukaan. Liikevideot oli selkeitä, koska niissä käytiin äärettömän hyvin läpi miten liike suoritetaan ja toisaalta myös se missä voi mennä vikaan. Näin ollen, jos liike tuntui epävarmalta pystyi tsekkaamaan missä voisi olla vika. 2+2 jakoinen salitreeni ei ollut entuudestaan niin tuttu, mutta puri kyllä niin lujaa toimivuudeltaan, että aion jatkaa samalla linjalla. Treenitulokset parani viikko viikolta ja kuin huomaamatta sarjapainoja sai nostaa yhä vain suurempiin lukemiin, niin mahtavaa! Lihaksetkin alkoi kummasti ottaa pyöreyttä osakseen ja etenkin omat perässä laahaavat olkapäät alkoi vihdoin kehittyä. Myös valmentajien tsempit ja huikea panostus tähän valmennukseen oli ennennäkemätöntä. Jatkakaa samaan malliin, koska olette luoneet ihan 6/5 valmennuksen! Kiitos tästä! 😍💪

Huikea kokonaisuus kerta kaikkiaan, niin paljon enemmän kuin mitä olen nettivalmennuksista tottunut samaan (valitettavasti olen muutamaan huonoon aiemmin haksahtanut). Erityisesti treeniohjelmat ja liikkuvuus/lämmittelyohjeet ja näiden tekniikkavideot olivat todella hyviä!

Aivan loistava valmennus. En olisi aloittaessani uskonut mihin suorituksiin pystyn. Treeni on kulkenut hyvin ja kehitystä on tapahtunut. Päättömästä treenaamisesta on tullut valmennuksen avulla järkevää ja armollisia itselle. Kiitos paljon. Kesä mennään vähän muokatulla ohjelmalla ja syksyllä uusia haasteita sitten uudella ohjelmalla. Kiitos henkisestä kasvusta treenaamisen ja ruokavalion suhteen❤️

Kiitos mahtavasta valmennuksesta! Olin itse jummittunut ajatukseen, että käyn 5 kertaa viikossa salilla, mutta valmennuksen aikana huomasin, että 4 kertaa oli varsin riittävä. Olin huomattavasti energisempi ja oli mahtava huomata ja oppia, kuinka vähemmällä lihasryhmäkohtaisella liikemäärällä sai selkeää tulosta aikaiseksi! Lepoviikkoja tuli aiemmin pidettyä huomattavasti harvemmin ja ihan turhaan vedettyä itsensä jo ihan piippuun asti eli suuria muutoksia on myös tapahtunut henkisellä puolella! :) Vielä uudelleen iso kiitos ja syksyä odotellessa, silloin ajattelin hypätä jatkovalmennukseen mukaan!

Valmennuksen osalta en keksi kerrassaan mitään kehitettävää - kaikki avaimet onnistumiseen oli tarjoiltu helposti valmennettavan saataville. En olisi koskaan voinut kuvitella, että ei-personoitu verkkovalmennus voisi oikeasti olla näin tehokas! Ihan superpaljon kiitoksia, aivan mahtava valmennus!

Todella hyvä valmennus kokonaisuudessaan! Syynä valmennuksen ostoon oli oikeastaan tuo 2+2 jakoinen treeniohjelma. Tulokset olivat junnanneet jo pidemmän aikaa ja en omasta mielestäni saanut treenistä kaikkea irti, salitaustaa kuitenkin jo useammalta vuodelta. Tämän valmennuksen aikaan sain treenitulokset kovaan nousuun ja muutaman ihan uuden lemppari liikkeen salille! Tykkäsit tosi paljon tuosta 2+2 jakoisesta ohjelmasta, varmasti jää käyttöön! Lisäksi innostuin valmennuksen aikaan ihan eritavalla tuosta lämmittelystä ja kaiken maailman temppuilusta! Ehkäpä syksyllä jo seisotaan ilman tukea käsillä 😄 Treenivideoista myös iso plussa! Tututkin liikkeet saivat ihan eri tuntuman niiden avuilla! Täytyy vain kiittää Teidän SUPER tiimiä todella kattavasta online valmennuksesta!

Yhtään liioittelematta, oli paras valmennus ikinä. Kiitos🙏💗. Opin ottamaan rennommin syömisen suhteen, panostamaan palautumiseen ja suhtautuminen treenaamiseen muuttui. Se ei enää hallitse elämää vaan on yksi kiva osa josta tykkään hulluna. Tähän rinnastettuna, miten hassua onkaan että sain kroppaan näkyviä tuloksia ja oon kauhean tyytyväinen.

Kiitos aivan timantista valmennuksesta! Vaikka olen itsekkin monta vuotta salilla käynyt ja jotenkin lajista tietoinen liikunnan ohjaajan koulutuksen myötä, niin valmennus antoi paljon uutta tietoa ja mikä parasta haastoi omaa ajattelumallia. Erityisesti joustavuus oli itselle aluksi hankalaa, mikä oli jopa hieman yllättävää. Joustavuuden myötä liikunnan ilo ja treenaamisen tuoma hyvä olo korostui. Kiitos siis laadukkaasta ja harkitusta valmennuksesta. :)

Ihan paras nettivalmennus, missä olen ollut!! Tässä ei ollut sellasta "liikaa höösäämistä", vaan meille valmennettaville annettiin rauha oppia ja tehdä omat oivallukset, eikä ollut sellainen olo, että tarvitsisi jonkun pitämään koko ajan kädestä kiinni, että osaisi ja voisi tehdä jotain. Oman oivaltamisen ja tekemisen kautta olen saanut tästä ihan hemmetikseen enemmän irti aiempaan! Kiitos * 100 teille <3

Kiitokset Piia ja Johannes! Olen itse personal trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja, joten lähdin mukaan etsimään uutta tapaa treenata salilla - osaan itsekin tehdä ohjelmat, mutta aina sitä tuppaa tekemään niitä omia vahvuuksia ja lemppareita samalla kaavalla. Tähän sainkin aivan erinomaista sisältöä teiltä! Ohjelmat olivat ammattitaitoisesti koostettu ja antoivat jopa ammattilaiselle aivan selkeää kehitystä. Oma mokani oli se, että yliarvioin mahdollisuuteni yhdistää työni ja treenijakso, joten jätin suosiolla salitreenit viiden viikon jälkeen laskeakseni liian suureksi käynyttä kokonaiskuormitustani. Siitä huolimatta olin todella yllättynyt, että jo tuossa ajassa pihviä selvästi kehittyi, vaikka en todellakaan ollut optimaalisimmassa mahdollisessa tilanteessa (ryhmäliikunnassa kestävyystreeniä 1-5h/vko plus nämä neljä saitreeniä päälle, huhhuh). Ruokavalioon en tällä kertaa panostanut itse ollenkaan, mutta tiirasin läpi kaikki ohjeet ja sieltä jää aivan varmasti asioita käyttööni! Olen todella iloinen, että tämä valmennus on olemassa - asioita tehdään OIKEIN, maalaisjärjellä ja korostaen realismia; ei sitä, että tässä tehdään jotain fitnessammattilaisia. Tämä oli ensimmäinen nettivalmennus johon otin osaa (suhtaudun skeptisesti, mutta avoimesti), ja jos kaikki olisivat tällaisia, niin uskaltaisin suositella näitä laajemmaltikin. Hyvää settiä ja kiitokset! Näkyy, että panostatte tähän täysillä, toivottavasti se kantaa jatkossakin hedelmää!

Tulin superonnelliseksi kun näin ekan kerran valmennusmateriaalit. Olen oivaltanut kokonaisuuden merkityksen treenissä ja sen määrässä. Luottamus omaan tekemiseen on kasvanut huimasti, sekä treeni että ravintopuoella. Ruokaohje oli kyllä minulle erittäin antoisa. Se on parantanut ruokaan suhtautumistani älyttömän paljon. Ymmärsin vihdoin keskivartalotuen merkityksen treenissä - ja yksi päivä pari viikkoa sitten tein vahingossa toes-to-bar'n! Suuri kiitos, kun tarjoatte tällaista valmennuspakettia! Oma henkinen ja fyysinen hyvinvointi sekä itsevarmuus ovat parantuneet huomattavasti näinkin lyhyessä ajassa.

Hyvä paketti. Erityisen hyvänä asiana jäi mieleen liikevideot. Valmennus ei ollut vain liikkeitä paperilla. Sisällön tuottoon oli selvästi nähty vaivaa ja oli oikeasti mietitty kokonaisuutta eikä vain kerätty ihmisiltä rahoja. Rahoille sai oikeasti vastinetta. Ja mikä parasta: nousujohteisuutta tapahtui omissa treeneissä joka viikko! Kiitos.

Suuri suuri kiitos mahtavasta kymmenestä viikosta❤️. Oppi niin paljon uutta treenaamisesta kuin myös itsestään. Jos oli kysyttävää niin sai kyllä todella monipuolisen vastauksen ja mikä parasta vastattiin aivan älyttömän nopeasti. Liikevideot olivat todella hyvät ja kattavat. Tätä kautta sai niistä vanhoista ja tutuistakin liikkeistä jotain uutta irti kun annettiin pieniä vinkkejä parempaan tuntumaan🔥. Tämä valmennus oli kyllä aivan jokaisen euronsa arvoinen. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!☀️

Todella hyvä kokonaisuus, ei mitään muutettavaa, jatkakaa samaan malliin 👍 kaikista verkkovalmennuksista, missä olen ollut ehdottomasti paras ammattitaitoisin ja tuloksia tuottavin.

Aivan mahtava ja monipuolinen valmennus. Tästä valmennuksesta opin paljon uutta ja kehityin niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla. Erityiskiitos siitä että valmentajat olivat läsnä kokoajan ja vastasivat kysymyksiin monipuolisesti ja asiantuntevasti sekä perustelivat kaikki asiat kunnolla. Oikeasti tuntui siltä että me valmennettavat olemme tärkeitä valmentajille ja meidän parasta ajatellaan. Ehdottomasti koko rahan arvoinen valmennus ja vielä enemmänkin.

Kiitos erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta valmennuksesta! Vaikka salilla on tullut pyörittyä jo muutaman vuoden niin vitsi sitä ahaa- elämysten määrää, joita tässä valmennuksen aikana sai! Erityisesti ymmärrys treenin nousujohteisuudesta kasvoi todella paljon ja kummasti 10viikon aikana omat tulokset ovat kehittyneet nopeammin kuin koskaan aiemmin. Myös liikkeet, joita on aiemmin vältellyt, vaihtuivat jopa uusiksi lemppari liikkeiksi. EI HUONO! Facebook ryhmä oli myös selkeästi parempi kuin monessa muussa nettivalmennuksessa, joissa olen ollut. Selkeästi Piia ja Johannesta kiinnostivat valmennettavien kuulumiset ja pohdinnat ja olivat muutenkin ihanan tsemppaavia. Piia ja Johannes myös vastasivat kysymyksiin hyvin nopeasti, mikä oli iso plussa. Tästä 10viikosta on saanut niin huimasti irti, että pakko liittyä jatkovalmennukseen mukaan :)

Ihanaa kun ei ees tarvii harkita jatkovalmennusta tuntuu ihan niikun super hyvältä ja itsevarmalta lähteä treenaamaan itse ja olla itse itseni valmenta esim suunnitella treenejä yms! Voi olla, että nyt kun tiiän tekniikat ja perus asiat ja ne on kunnossa niin itse treenaamalla saatan saada super oivalluksia mikä just toimii paremmin itelle, kun mikään varsinainen ohjelma ei määrää liikkeitä vaan voin kunnolla miettii ite. Mega tyytyväinen oon!

Olen nyt ollut mukana syksystä alkaen eka basic ryhmässä ja nyt pro. Ja en voi kuin kehua näitä! Tulokset puhuu puolestaan! Tekniikat ovat löytyneet kohilleen joten niitä tuloksia syntyy ihan väkisinkin! 💪 Ruoka puolella kans on tapahtunut muutoksia mm. oppinut syömään oikein ja rennosti🤤 ja eritoten hyvin ja hyvää ruokaa mikä ei kyllästytä eli monipuolisuutta ruoan suhteen! Olette älyttömän mahtavia ja osaatte hommanne mielettömän hyvin, haluatte oikeasti että me opimme ja kehitymme ja autatte jos tarve on😍 kiitos! ❤️ Ps. Jatko valmennukseen on vielä lähettävä mukaan😜 katsotaan mitä muutoksia se tuo tullessaan! 👊

Haluan vain kertoa kuinka kiitollinen olen tästä valmennuksesta. Suhtautumiseni ruokaan ja treenaamiseen oli todella vääristynyt ja tämä valmennus oli todella käänteentekevä ajatusmallien muuttamisessa. Tulosta tulee, ei ole nälkä ja tää homma on hei oikeesti kivaa eikä mitään väkisellä vääntämistä. 10 viikkoa on vedetty kovaa, mutta ihanaa on ettei olo ole yhtään sellainen ”huh tää on ohi” vaan energiaa riittää ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Suuri kiitos ❤️

Valmennus oli kaiken kattava. Valmennuksen aikana oivalsi aivan mielettömän paljon asioita niin salin puolella kuin myös ruokailuissa. Asioita osaa ottaa nykyään paljon rennommin sekä ymmärrys siitä, että enemmän ei välttämättä aina ole aina enemmän. Myös erittäin kattavista vastauksista jäi tunne, että oikeasti ollaan kiinnostuneita auttamaan sekä vastaamaan, sillä vastauksien laajuus oli aivan mieletön ja niihin oltiin selkeästi vastattu yksilöllisesti. Valmennuksesta jäi mielettömästi käteen, joten jatkovalmennuksessa olen ehdottomasti mukana! Kiitos loistavasta valmennuksesta!

Monta eri nettivalmennusta vetäneenä voin sanoa, että tässä oli parhaimmat liikevideot ikinä! Mukavaa, että tässä valmennuksessa ei nillitetty ruoasta, vaan syötiin jos on nälkä. Eikä niin kuin muissa valmennuksissa: jos et tää grammalleen näin niin et tule kehittymään ikinä. Hieno juttu, että liikkuvuus oli osa treeniä. 

Koko valmennus oli niin paljon enemmän kuin osasin odottaa. Ruokailu rentoutui ja uskalsin alkaa syömään isompia määriä, vaikka luulin syöväni jo paljon :D treeni oli niin siistiä, kun oli valmis raami ja liikevideoiden avulla tekniikka hioutui koko ajan paremmaksi. Salille oli koko ajan kaipuu ja kun sinne pääsi niin treeni motivoi ja kulki ihan törkeen hyvin! Huomaan kyllä itsessäni muutoksia, mutta isoin on tapahtunut oman pään sisällä. Itsevarmuus on kasvanut, kun tietää mitä tekee ja voima kasvaa. Oo kehittynyt ihan hulluna ja siitä kunnia kuuluu teille. En ois ikinä uskonut että nettivalmennus voisi olla näin sydämellä toteutettu, mutta olin todella väärässä. Te ootte täydellä sydämellä tässä mukana ja teidän oma into ja kiinnostus tän toimivuutta kohtaan näkyy kyllä. Tää oli parhaimpia päätöksiä mitä oon koskaan tehny ja kiitän teitä teidän sydämellisyydestänne, osaamisestanne ja kannustuksesta!

Valmennus oli erittäin antoisa ja käteen jäi paljon uutta tietoa. 2+2 jakoinen ohjelma todistautui itselle paremmaksi ja mielekkäämmäksi vaihtoehdoksi kuin aiempi 5-jakoinen. Tulosta on nimittäin tullut huomattavasti enemmän ja joka treeniin olen saanut nostaa painoja! Opin myös syömään enemmän, sillä aiemmissa nettivalmennuksissa, joissa olen ollut mukana ruokaa on ollut paljon vähemmän. Päähän oli jostain syystä jäänyt kummittelemaan ajatus, ettei enempää kuuluisi syödä. Tämän valmennuksen kautta olen kuitenkin saanut rentoutta syömiseen eikä enää tarvitse painaa miinuskaloreilla. Plussaa valmennuksessa oli myös lämmittelyt, sillä oma kehonhuolto on aiemmin jäänyt todella pieneen rooliin. Nyt kuitenkin huomaan kehittyneeni liikkuvuudessa, kun alkulämppään on ottanut edes vähän venyttäviä liikkeitä. Haluan siis ehdottomasti kiittää tästä valmennuksesta, sillä olen kehittynyt niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Tämä on ollut silmiä avaavaa ja olen oivaltanut paljon uutta. On myös ihanaa kuinka koko valmennuksen ajan on saanut tukea ja apua kysymyksiin. 

Mistähän alottaisi😅 on niin paljon ajatuksia ja innostusta, että sitä onkin vaikea asettaa sanoiksi! Ensinnäkin, oon aina ollut vähän skeptinen näitä nettivalmennuksia kohtaan, sillä en tiennyt kuinka hyvin niitä uusia liikkeitä saa menemään perille kun valmentaja ei ole vieressä. Mutta empä ole enää skeptinen! Aivan käsittämätöntä miten hyvin liikevideoista sai vinkit toimimaan käytännössä ja tuloksia paukkumaan ylöspäin. Niissäkin liikkeissä jotka jo kuvitteli osaavansa😅 Selkälihaksiin tuntuman saaminen, kyykky ja vatsalihasten tuki. Se on ne treenin osa-alueet mistä oon ollut ihan fiiliksissä kokoajan! Ja kun treeni kulkee niin silloin kulkee moni muukin asia! Valmennuksen myötä oon oppinu syömään rennommin ja tarpeeksi, ja siks varmasti henkinen hyvinvointikin on loppu vuotta kohti kohonnut vaan syksyn pimeydestä huolimatta! Ootte osannu rakentaa todella toimivan kokonaisuuden, josta saa irti just niitä asioita mitä luvattiin. Iso kiitos siis teille!!

Oli loistava valmennus ja suhtaudun treenaamiseen ihan eri tavalla kun aikaisemmin ja kehitystä on tullut enemmän kun parin viime vuoden aikana yhteensä:) Tärkeimpänä olen oppinut ruokavalion joustavuuden ja sen että sitä ruokaa saa oikeasti syödä paljon.

Mielestäni valmennus oli enemmän kuin onnistunut, ja sain siitä irti enemmän kuin olisin ikinä voinut kuvitella. Pääsin irti pakkomielteisistä ajatuksista; "treenata pitää vähintään 6krt viikossa tulosten saamiseksi "ruokavalion on oltava tiukka ja siitä ei ikinä saa lipsua". Nyt kun olen totuttanut itseni "vaan" neljään salitreeniin viikossa ja löytänyt taas sen rentouden syömiseen, paikalla junnaavat tulokset ovatkin taas lähteneet nousuun! Nyt vasta olen kunnolla ymmärtänyt levon merkityksen, vaikka olenkin treenannut tavoitteellisesti jo useamman vuoden ja tiedostanut että lihas kasvaa levossa. On se jännä miten ihmismieli toimii! Tämän lisäksi haluan kiittää aivan mahtavista lämmittelyliikkeistä ja siitä, että niille on joka ikisen treenin alkuun pyhitetty aikaa. Olen pitkään kärsinyt siitä, että rintarankani jumiutuu; vaikka saan sen auki niin se jumiutuu pian taas uudelleen, ja kärsinkin sen aiheuttamista kivuista lähes viikoittain. Nyt olen iloisesti todennut että rintarankani ei ole ollut jumissa KERTAAKAAN tämän 10 viikon aikana, ja tunnen kuinka se on oikeasti auennut! Syyllinen tähän on ehdottomasti lämmittelyliikkeet, etenkin kaikki selkää ja rintarankaa avaavat ja kiertävät liikkeet. Edes fysioterapeutin ohjeet eivät auttaneet näin hyvin, enkä ollut ennen jotenkin tajunnut yhdistää joka treeniin dynaamisia ja toiminnallisia lämmittelyjä. Ruokavaliot ja ohjeet olivat myös ihan huippuja, puhumattakaan reseptikirjasta!! Myöskin valmisruokaohje oli todella hyvä, ja siitä on ollut minulle paljon hyötyä, kun kiireisen elämän vuoksi välillä pitää napata sellainen matkaan. Joten kiitos tuhannesti tästä valmennuksesta! Olette tehneet huipputyötä <3

Erittäin hyvät liikevideot, joissa näytettiin myös ne yleisimmät virheet. Näistä on ollut todella suuri apu omissa treeneissä, viikkoteemat oli myös huippu juttu! Niissä tuli paljon hyödyllistä tietoa. Suuri kiitos teille mahtavasta valmennuksesta! Moneen valmennukseen olen osallistunut ja tämä on ollut ehdottomasti paras!! 😍

Ihan mahtava valmennus. Uskomatonta miten 10 viikossa saa niin paljon enemmän aikaseksi kun mitä oon 10 vuoden aikana saanut. Notkeutta, voimaa ja lihasta! Sitä lähin hakemaan ja sitä sain! Kiitos Piia ja Johannes!

Erityisen hyvänä asiana mieleen jäi treenikikonaisuuden järkevyys ruokineen. Ihanan maanläheinen ja ”helppo” valmennus. Eniten kuitenkin annan kiitosta siitä, että painotettiin pitkän aikavälin tavoitteita eikä tämä ollut mikään pikadieetti vaan tän 10 viikon aikana ajatukset treenaamisesta on muuttunut aivan täysin ja olen saanut niin paljon uutta intoa treenata! Kiitos teille <3 

Kiitos hurjasti! Paras nettivalmennus ikinä mitä oon nähnyt ja kuullut! Huikeeta että jaksoitte paukuttaa joka viikolle teeman, ollaniin läsnä tukena ja apuna facebook ryhmässä ja kannustus oli yksilöllistä eikä vaan copy+paste meininkiä. Teiän ammattitaito näkyi ja kaikki oli niin laadukasta!

Kannustan jatkamaan valmentajina tällä samalla linjalla eli perusasioihin nojaten ja tieteestä ammentaen. Tämän tyylistä nettivalmennusta ei ole ennen ollut ja tätä kehtaa oikeasti suositella omassa lähipiirissä.Vaikka nousujohteisuutta painotettiin läpi valmennusjakson niin kuvailisin valmennustyyliänne maltilliseksi. Tästä syystä valmennustyylinne sopii myös heille, joilla on elämässä panokset korkealla muuallakin kuin treeneissä. Treenivideot oli todella laadukkaasti toteutettu, etenkin äänen lisääminen jälkikäteen on ollut hyvä valinta. Alusta toimi moitteettomasti ja materiaalia oli riittävästi. Viikkovideot ja fb- ryhmä pitivät hyvin mielenkiintoa yllä ja tekivät itsenäisestä salitreenaamisesta yhteisöllisempää. Näin kasvissyöjänä sielua lämmitti vegeproteiinilähteiden runsaus ruokavaliossa.Fb- ryhmässä oli uskomattoman hyvä, tervehenkinen ja kannustava ilmapiiri, minkä väittäisin perustuvan Piian olemukseen valmentajana ja vaikuttajana. Itse koen kehittyneeni salitreenaajana sekä saaneeni kehitystä niissä lihasryhmissä, jotka ovat olleet heikoimpia lenkkejä. Kulunut syksy on ollut aikuisikäni paras treenijakso salin puolella ja odotan jatkovalmennusta.

Huikean kattava valmennuskokonaisuus kertakaikkiaan ja vaikka itsellä olikin taustalla jo treenivuosia niin silti tuntui että treenitehot ja -tekniikat nousivat aivan uusiin ulottuvuuksiin tämän myötä. Liikevideoista oli todella suuri apu. Sain myös ravitsemuspuolen todella hyvään balanssin ja tuntuu että vihdoinkin ravitsemus tukee oikealla tavalla lihaskavua tällä hetkellä. Mahtava paketti ja koen saaneeni rahoille vastinetta 100%. Kiitos Piia ja Johannes!

Kiitos, että sain ihanan ja terveen suhtautumistavan syömiseen ja salilla käymiseen. Oli tärkeää oivaltaa, että ulkonäköön ja kireyteen keskittymisen sijaan sain panostaa täysillä painojen nostamiseen ja tekniikan parantamiseen. Sitä ihan tajusi, että miksi siellä salilla käydään - jotta kehitytään, ei siksi, että rangaistaan itseä. Nyt on toki painoa tullut lisää, mutta ainakin on lihas kasvanut! Valmennuksesta huomasi, että olette nähneet ihan järjettömästi vaivaa tämän kokonaisuuden luomiseen, eikä motivaattorina ole todellakaan ollut ihmisten rahastus ja valtava mainonta. Piia olet täyttä kultaa, vaikutat aivan mahtavalta, lämminsydämiseltä, ja kovaa työskentelevältä naiselta, jolla pysyy jalat maassa. Kiitos <3

bottom of page