top of page

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
🔥 PROVE TRIBE 🔥

🔸Mitä jos en joka hetki pysty treenaamaan edes kahdesti tai kolmesti salilla viikossa?

Ei huolta. Valmennuksessa on jatkuvasti valittavana sekä 2, 3, että 4 viikkotreenin ohjelmat, joten sinun ei tarvitse jäädä matkasta pois! Kahden viikkotreenin toteutus taipuu myös usein tarvittaessa yhteenkin viikottaiseen salitreeniin, ja tarvittaessa FB-ryhmässä voit kysyä tähän neuvoja. Lisäksi pääset vähemmänkin treenimäärän kohdalla yhtälailla seuraamaan valmennukseen päivittyviä extrasisältöjä (live-kehonhuollot, live-workshopit jne.) sekä kehittymään treenaajana ja osallistumaan esimerkiksi tiimipäiviin ja olemaan yhtälailla osa treeniyhteisöä. Treenimäärä ei katso oikeutta päästä nauttimaan Triben treenimenosta!

 

🔸Onnistuuko liikuntaeduilla maksaminen?

Kyllä onnistuu! Käytössä Tribessä on ePassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred. Etsi ensin toimipaikkamme liikuntaedun sovelluksesta ja tee haluamallasi summalla maksu. Lähetä meille asiasta viestiä info@provetreeni.com (kerro viestissä maksamasi summa, millä edulla maksoit ja maksoit Tribestä), niin saat maksamasi summan arvoisen koodin, jonka lunastat hypätessäsi mukaan (tai summan suoraan saldollesi, jos olet jo mukana). 

Mikäli tilisi saldo kattaa vain osan kk-maksusta, lähtee jäljelle jäävä summa maksukortiltasi. Voit toki myös täydentää saldoasi myöhemmin uudestaan, kun saat lisää liikuntaetuja itsellesi.  Mikäli haluat irtisanoa jäsenyytesi kun saldosi on nolla, etkä halua jatkaa maksamista maksukortilla, voit tehdä tämän viimeistään ennen seuraavaa veloituspäivää.

 

🔸Miten veloitus tapahtuu?

Maksu tapahtuu joko pankki- tai luottokortilta (myös liikuntaedut käyvät maksuvälineenä). Uusi maksu veloitetaan sinulta joka kuukausi aina samana päivänä, kun hyppäsit ensimmäisen kerran mukaan. 


🔸Voinko peruuttaa jäsenyyteni milloin tahansa?

Jäsenyyden voi irtisanoa ihan milloin itse haluat. Mikäli haluat irtisanoa jäsenyytesi on se hyvä tehdä ennen seuraavaa veloituspäivää (veloituspäivä on se päivä, jolloin olet ensimmäisen kerran ostanut valmennuksen). Jäsenyytesi pysyy kuitenkin avoinna tähän seuraavaan veloituspäivään asti, eli jo maksettu valmennusaika ei katkea kesken. Huomioithan, että mikäli olet ollut mukana alunperin mahdollisella tarjoushinnalla, niin tämä tarjoushinta ei ole enää voimassa uudelleen takaisin liittyessäsi, vaan kuukausihinnaksi tulee sen hetkinen normaalihinta (34,90€/kk). 

🔸Haluaisin treenata ohessa myös toista lajia, joten onko TRIBE mahdollista yhdistää muuhun urheiluun?

PROVE TRIBE-treeniohjelma sisältää valintasi mukaan 2, 3 tai 4 viikkotreeniä, joten tämä tarjoaakin mahdollisuuden 

🔸Voiko treeniä tehdä myös muuten kuin salilla? Miten esimerkiksi kesällä?

TRIBEn keskittyy Basicin, Pron ja Advancedin tapaan pääasiassa saliharjoitteluun. Kuitenkin esimerkiksi kesäkaudelle on luvassa kesään ja mökkikauteen sopivia kehittäviä ulkotreeni- ja kehonpaino-ohjelmointeja, joilla tuloksekasta ja innostavaa treenipalettia on mahdollista toteuttaa elämään ja vuoden aikaan sopien. Näin treenaamisesta voi tulla entistä motivoivampaa, joustavampaa ja monipuolisempaa! Valmennusta, treeneja ja sisältöjä myös kehitetään tiimin toiveiden pohjalta jatkuvasti eteenpäin. ☺️

🔸Millaista treenitaustaa valmennukseen vaaditaan?

Vaadimme että olet käynyt aikaisemmin jonkun PROVE-valmennuksista. Tällä taustalla pärjäät valmennuksen parissa aivan taatusti!

 

Mikäli olet käynyt valmennuksistamme ainoastaan Simplen ja tehnyt vain kotitreenejä, niin tällöin Tribe ei ole sinulle vielä sopiva valmennus, vaan suosittelemme käymään ensin esim. Basic-valmennuksen. 

🔸Minulla on tulossa lomamatka tai muu pidempi este kesken valmennuksen. Voinko silti osallistua?

Ehdottomasti voit ja TRIBEn ollessa jatkuva valmennus tulee jokaiselle jossain vaiheessa pidempiä tai lyhyempiä taukoja salitreenistä. Tämä on kuitenkin osa normaalia elämää, eikä siitä kannata sen suuremmin stressata. Voit silti olla osa PROVE TRIBEn treeniyhteisöä, ja se onkin tämän idea.
 

🔸Pääseekö PROVE TRIBEEN mukaan milloin tahansa vai vain tietyissä yhteisstarteissa?

Kyllä pääsee! Voit hypätä mukaan milloin tahansa vuoden varrella hintaan 34,90€/kk.

🔸Sopiiko valmennus raskaana oleville? Voinko lähteä mukaan synnytyksen jälkeen jälkitarkastuksen tapahduttua?

Valmennusta ei ole rakennettu raskaana olevien tai raskaudesta palautuvien erityistarpeita huomioiden. Synnytyksen jälkeen jälkitarkastus tulee olla tehtynä, mutta on silti syytä huomioida, että valmennuksissa ei ole huomioitu raskaudesta palautumisen yleisiä ja yksilöllisiä tekijöitä.
Mikäli valmennuksen aloittaminen synnytyksen/jälkitarkastuksen jälkeen mietityttää, voi olla hyvä konsultoida äitiysfysioterapeuttia (tai äitiysliikuntaan erikoistunutta personal traineria), joka osaa tarkastella lantionpohjasi ja keskivartalosi palautumisen tilaa ja valmiutta kuormittavalle harjoittelulle juuri sinun tapauksessasi. 

bottom of page