top of page
Kopio-tiedostosta-20220823-DSC05642_.jpg
PROVE BASIC valkoinen teksti

Haluatko junnaavat treenipainot uuteen nousuun?

Haluatko saada treenillä selkeitä tuloksia saada sporttisia muotoja kroppaasi? 

Kopio tiedostosta 20220823-DSC05500.jpg

SEURAAVA YHTEISSTARTTI
2.9.2024!


Myynti aukeaa 25.8.

Kaikki materiaali näkyy sinulle 10 viikon valmennuksen jälkeen vielä 20 viikkoa.

Valmennuksen hinta:

129 €

Saat lisäksi kaupan päälle 1kk TRIBE-jatkovalmennusta 0€ (arvo 34,90€)!

Startti maanantaina 2.9.!

Klikkaa alta liikuntaedun logoa, niin saat lisätietoa sen avulla maksamisesta!

Treenaajien kokemuksia

Kiitos paljon teille! 🤩 Tämä oli paras päätös lähteä tähän valmennukseen mukaan :) Avarasi omaa näkemystä salitreenaamisesta, kun taustaa muuten ei ollut kovin paljon. Valmennus oli ihanan selkeä eikä tarvinnut pelätä, että jää yksin jos jokin mietitytti.

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ LYHYESTI

✅ 2+1-jakoinen ja 1+1-jakoinen salitreeniohjelma (3 ja 2 salitreeniä/vko), jotka päivittyvät 10 viikon valmennuksen puolivälissä 🏋🏼‍♀️👍🏼​

✅ Ilman vaakaa toteutettava ruokavalio ja 4 erilaista joustavaa, arkeesi sopivaa ruokavaliota 🍌🥗 (ruokavalio ei pakollinen)

✅ Valmennuksen Facebook-ryhmä, jossa saat kattavat vastaukset kysymyksiisi ja motivoivan, sekä aktiivisen ryhmän ympärillesi. 👥 (voit kysyä myös valmennuksen kysymyspalstalla)

✅ Laadukkaat liikevideot kaikista ohjelman liikkeistä (ja vaihtoehtoisista liikkeistä), joissa näet jokaisen liikkeen oikean tekniikan ja niiden yleisimmät virheet. 🤝

✅ Neljä erilaista kehittävää ja monipuolista lämmittelykokonaisuutta, jotka oikeasti motivoivat ja muuttavat käsityksesi lämmittelystä! 🔥

✅ PROVE-reseptikirja: käytännöllisiä ja maistuvia reseptejä arkeesi ja kehitystäsi tukemaan. 🍝💪🏼

Prove basic valmennus naisille, treenit ja reseptit, tietokone ja mobiili
TREENIOHJELMA
treeniohjelma naisille

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

TREENIOHJELMA

MISTÄ ON KYSE?

✅Pääset käsiksi minun suunnittelemaani, erityisesti naisille tarkoitettuun salitreeniohjelmaan (3 salitreeniä viikossa 2+1-jakoinen ohjelma tai 2 salitreeniä viikossa 1+1-jakoinen), joka päivittyy valmennuksen puolivälissä. 

✅Olen puristanut ohjelmaan kaiken kokemukseni ja tietotaitoni, että sinä kehittyisit parhaalla mahdollisella tavalla ilman stressiä ja tarpeetonta pään seinään hakkaamista.

 

✅Treenaat opastuksellani lihasryhmät läpi kahdesti viikossa - kovaa mutta fiksusti. Näin saat taatusti parempia ja kestävämpiä tuloksia, kuin mihin olet tottunut ja vieläpä helpommin! 

✅Basic on sinulle, joka olet salitreeniin vasta tutustumassa, tai vaihtoehtoisesti jo konkari raudannostaja, mutta haluat pitää homman simppelinä. 💪🏼

TAVOITE

💪🏼Kasvatat lihasmassaa, voimaa ja sporttisia muotoja sekä pyöreää lihasta juuri oikeisiin paikkoihin! Boom! 🍑

🏋🏼Opit treenaamaan salilla nousujohteisesti ja tuloksekkaasti, sekä motivoivan pitkäjänteisesti!

 

🤸🏼Lisäät kehon liikkuvuutta, voimaa, hallintaa ja kyvykkyyttä enemmän kuin koskaan uskoit mahdolliseksi. 💪🏻

🤩Saat takaisin mahdollisesti kadoksissa olevan motivaation ja innon treenaamiseen ja voit taas nauttia treenaamisesta sekä selkeistä tuloksista, jotka tulevat kuin itsestään!

ruokavalio-ohjelma

4 X RUOKAVALIO

 

❗Haluan korostaa, että ruokavalion noudattaminen ei ole millään tavalla välttämätöntä valmennuksessa! Voit siis halutessasi sivuuttaa sen kokonaan tai poimia sieltä itsellesi sopivia asioita. 

4️⃣ Jos kuitenkin tuntuu, että haluat apua ja varmistusta oikeanlaiseen ja riittävään syömiseen, on valittavanasi neljä erilaista ruokavaliota. Niistä voit valita sen, joka sopii omiin tavoitteisiisi parhaiten.

🥕Puhun aina joustavuuden puolesta. Vaikka haluat treenata kovaa ja saada näkyviä tuloksia, ei elämää silti kannata tehdä hankalaksi. Vaikka noudattaisit ruokavaliota, ei sinun silti tarvitse puolitella banaaneita ja punnita porkkanoitasi. 😉

⚖️Valittavana on myös ilman vaakaa toteutettava ruokavalio, joka antaa sinulle hyvät suuntaviivat sille, miten opit syömään riittävästi, monipuolisesti sekä kehitystäsi ja omia tavoitteitasi tukien. 

✅ Opit syömään rennosti, monipuolisesti, joustavasti sekä riittävästi omia haluamiasi tavoitteitasi tukien – makunautintoja unohtamatta!

treeniohjelma naisille

LIIKEVIDEOT

🎥Sinulla on pääsy paljon ylistettyihin liikevideoihin, joiden avulla pääset tutustumaan rauhassa kaikkiin saliohjelmissa oleviin liikkeisiin. Opetan sinulle niissä lähes kädestä pitäen jokaisen liikkeen oikean tekniikan ja niiden yleisimmät virheet.

🎥Nämä videot keräävät joka kerta kiitosta, joten uskon että myös sinä tulet hyötymään niistä enemmän kuin uskotkaan. 

treeniohjelma naiselle

TUKI JA TSEMPPI FACEBOOK-RYHMÄSTÄ

👍🏼Pääset liittymään PROVE PRO-valmennuksen Facebook-ryhmään. Ryhmässä saat ammattitaitoiset ja palautteen perusteella "hämmentävän tyhjentävät vastaukset" kysymyksiisi.

 

👍🏼Saat motivoivan sekä aktiivisen ryhmän ympärillesi.

👍🏼Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, saat esitettyä mieltä askarruttavat kysymyksesi ja huomiot mihin tahansa asiaan valmennukseen liittyen myös valmennusalustalla.

netti valmennus

LÄMMITTELYKOKONAISUUDET

🤸🏼Pääset käsiksi neljään erilaiseen kehittävään ja monipuoliseen lämmittelykokonaisuuteen, jotka oikeasti motivoivat ja muuttavat käsityksesi lämmittelystä!

ruokavalio-ohjelma

RESEPTIKIRJA

🍓Voit ladata itsellesi PROVE-reseptikirjan, josta löydät käytännöllisiä ja maistuvia reseptejä arkeesi ja kehitystäsi tukemaan

🌮Saat inspiraatiota esimerkiksi aamu-, ilta- ja välipaloihin, sekä lämpimiin ruokiin ja salaatteihin – herkkuja unohtamatta!

✅ Pystyt ja haluat panostaa treenaamiseen pääsääntöisesti kahdesti tai kolmesti viikossa salilla! Yhden treenin kesto on noin 1 tunti (+lämmittely n. 15 min)

✅ Haluat kehittyä ja oppia fiksusta ja toimivasta treenaamisesta sekä ravinnosta

✅ ET OLE VIELÄ aikaisemmin käynyt PRO- tai BASIC-valmennusta. Jos olet, suosittelen liittymään PROVE TRIBEen, jossa treenit jatkuu niin kauan kuin itse haluat.

MITÄ MINULTA VAADITAAN? 

Kopio-tiedostosta-20220823-DSC05642_.jpg

MILLOIN STARTTAA JA MILLOIN PÄÄSEN MUKAAN? 

❗️Seuraava yhteisstartti tapahtuu maanantaina 2.9.!❗️

Myynti aukeaa elokuun 25. ja pääset mukaan tämän sivun kautta! 🤩

Voit aloittaa treenit yhteisstartissa tai hieman myöhemmin kun sinulle sopii. 👍🏼

Valmennuksen kesto on 10 viikkoa ja materiaali on tämän jälkeen käytettävissä vielä 20 viikkoa. 

Haluatko maksaa valmennuksen liikuntaedulla? Onnistuu! 👍🏼

Klikkaamalla alta löytyviä Smartumin, ePassin tai Edenredin logoja saat lisätietoa näistä vaihtoehtoisista maksutavoista! 

Kopio tiedostosta 20220823-DSC05500.jpg

SEURAAVA YHTEISSTARTTI 2.9.2024!

Myynti aukeaa 25.8.

Kaikki materiaali näkyy sinulle 10 viikon valmennuksen jälkeen vielä 20 viikkoa.

Valmennuksen hinta:

129 €

Saat lisäksi kaupan päälle 1kk TRIBE-jatkovalmennusta 0€ (arvo 34,90€)!

Startti maanantaina 2.9.

Klikkaa alta liikuntaedun logoa, niin saat lisätietoa sen avulla maksamisesta!

Huomio jo BASIC- tai PRO-valmennuksen käyneet!

Jos olet jo joskus aiemmin käynyt Prove BASIC - tai PRO-valmennuksen, tule mukaan

PROVE TRIBEen! 

Liity milloin tahansa osaksi meidän mieletöntä TRIBE-jengiä, jossa treenit jatkuu ja hyödyt jatkuvasti uusista treeneihin, syömiseen ja palautumiseen liittyvistä sisällöistä!

MIETITKÖ VIELÄ, MIKÄ VALMENNUS
SOPIS JUST SULLE? 🤔

Täältä pääset lueskelemaan, miten valitset itsellesi sopivimman valmennuksen, ja miten pääset alkuun!

KOKEMUKSIA

TREENAAJIEN KOKEMUKSIA

Mahtava kokonaisuus! Lähdin valmennukseen melko aloittelijana ja monissa liikkeissä mentiin rytinällä eteenpäin. Opin paljon mm. nousujohteisesta treenaamisesta, treenien jaksottamisesta ja uusia liikevariaatioita. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Äärimmäisen tyytyväinen olen tähän valmennukseen ja tuntuu, että tämä on tehty terveellä järjellä niin, että ruokavalio ja sen tarkka mittaus ei ole keskiössä. Mittaamattakin pärjää. Lisäksi elämän muutokset, sairastelut yms huonioitu hyvin. Opin paljon!

Ylistyssanat ei riitä! KIITOS!! ❤️ Valmennuksessa on läsnä armollisuus itseään kohtaan ja tosi tsemppaava fiilis. Olen saanut ihan konkreettisia uusi oppeja salin puolelle ja oppinut taas hitusen olemaan suopeampi itseäni kohtaan. Erityiskiitos siitä, että valmennus ei millään lailla keskity ulkonäköön, sitä viestiä saa riittävästi jo kaikista mahdollisista lähteistä.

Tämä on itselleni kolmas nettivalmennus. Ensimmäistä kertaa valmennuksen selkeänä tavoitteena on lisääntynyt voima (ja myös lihasmassa, mutta sitä ei toitoteta) ja kokonaisvaltainen hyvinvointi, sen sijaan että keskiössä olisi rasvanpoltto ja ulkonäkö.

Ihan loistava kokonaisuus. Tässä paketissa on kaikki kohdallaan siihen että itselle saa kasattua mukavan saliohjelman, vaihtoehtoliikkeille iso plussa! Liikevideot on todella selkeitä ja niiden avulla sain monta liikevirhettä korjattua ja tuntumaa oikeaan lihakseen paremmaksi. 2+1 jakoinen ohjelma tuntuu toimivan itsellä todella kivasti. Minulla on aiemmin ollut personal trainer tekemässä ohjelmia ja neuvomassa liikkeissä, mutta täytyy sanoa että tämä valmennus oli silti kokonaisuutena kattavampi ja motivoivampi!

MITÄ VALMENNUKSEN JÄLKEEN?

PROVE TRIBE-valkoinen.png
HYPPÄÄ MUKAAN HUIKEAAN TREENIYHTEISÖÖN, JOSSA TREENAAT VAIKKA YMPÄRI VUODEN

Oletko jo käynyt PROVE Basic
-valmennuksen, mutta janoat edelleen lisää laadukasta valmennusta ja innostavaa treenimenoa?

Liity milloin tahansa osaksi meidän mieletöntä TRIBE-jengiä, jossa treenit jatkuu ja hyödyt jatkuvasti uusista treeneihin, syömiseen ja palautumiseen liittyvistä sisällöistä!

treeniohjelma naisille
bottom of page