top of page

VALMENNUKSET

4 valmennusta

Valittavanasi on 4 tarkasti suunnitteltua valmennusta: 

 

BASIC,

PRO,

SIMPLE JA PHYSIQUE.

KAIKKI VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT

10 viikkoa kestävän treeniohjelman, joka vaihtuu puolivälissä,

neljä erilaista ruokavaliota joista voit valita itsellesi ja omaan arkeesi sopivan vaihtoehdon,

 

kattavan liikevideopankin, josta tsekkaat liikkeet ja niihin usein liittyvät virheet,

 

kattavan reseptikirjan

 

 ja 

monipuoliset lämmittelyt.

tuki ja yhteisö

Saat pääsyn valitsemasi valmennuksen Facebook-ryhmään. Siellä saat minulta tukea ja vastauksia kysymyksiisi, sekä tsemppaavan ja innostavan ilmapiirin muilta treenaajilta. 

vihdoin tuloksia

Olen puristanut treeniohjelmiin kaiken tietotaitoni, jotta sinä voit lopettaa salilla pään seinään hakkaamisen, ja alkaa näkemään oikeita tuloksia onnistuneen, ja ennen kaikkea motivoivan treenin kautta.

PROVE BASIC

Treenaat
2-3x/vko

PROVE Basic on sinulle, joka haluat junnaavat treenitulokset nousuun – ilman salilla ramppaamista 5 kertaa viikossa. Tekemällä salitreenin 2-3 kertaa viikossa

saat treenilläsi selkeitä tuloksia ja sporttisia muotoja kroppaasi. Valmennuksen aikana opit treenaamisen ja ravinnon kulmakivistä onnistumisesi tukemiseksi. 

BASIC ANKKURI

PROVE PRO

Treenaat 4x/vko

PROVE PRO on sinulle, joka on jo tottunut salitreenaaja, ja kaipaat tekemistä isolla vaihteella. Valmennuksessa teet salitreenin 4 kertaa viikossa, saat treenitulokset aivan uudenlaiseen nousukiitoon, näet selkeitä tuloksia peilikuvassasi ja mikä parasta – treenimotivaation uudelleen sille tasolle, kuin se oli aloittaessasi treenaamisen. 

20220823-DSC05572.jpg
PRO ANKKURI
prove-ig-8.jpg

PROVE SIMPLE

Treenaat
2-4x/vko

PROVE Simple on sinulle, joka haluat treenata tehokkaasti myös kotona. Arvostat tehokkuutta, selkeyttä ja ajansäästöä. Simplen parissa huomaat, että kotitreenilläkin voi saada ihan oikeita, selkeitä tuloksia, jotka näkyvät myös peilikuvassasi.

SIMPLE
PHYSIQUE

PROVE PHYSIQUE

Treenaat
2-4x/vko

PROVE Physique on sinulle, joka haluaa nostaa penkin, kyykyn ja maastavedon uudelle tasolle. Tämä miehille rakennettu ohjelma auttaa sinua nostamaan isompia painoja kuin koskaan aiemmin, ja salilla vietetty aika alkaa vihdoin näkyä ulkomuodossasi. 

MITÄ VALMENNUKSEN JÄLKEEN?

HYPPÄÄ MUKAAN HUIKEAAN TREENIYHTEISÖÖN

TRIBE!

Olet jo käynyt PROVE-valmennuksen, mutta janoat edelleen lisää laadukasta valmennusta ja innostavaa treenimenoa. Liity milloin tahansa osaksi meidän mieletöntä TRIBE-jengiä, jossa treenit jatkuu ja hyödyt viikoittain uusista treeneihin, syömiseen ja palautumiseen liittyvistä sisällöistä!

Kopio tiedostosta 20220823-DSC05494_edited.jpg
bottom of page