top of page
Kopio tiedostosta 20220823-DSC05278_edited.jpg

Haluatko olla taas yhtä innoissasi treeneistä kuin salitreenit aloittaessasi ja junnaavat tuloksesi uuteen nousuun?

PROVE PRO.png
treeniohjelma naiselle

TAMMIKUUN
PROVE PRO
YHTEISSTARTTI

8. tammikuuta

VALMENNUKSEN HINTA

129€!

Kopio tiedostosta 20220823-DSC05500.jpg

SEURAAVA YHTEISSTARTTI TAMMIKUUSSA 2024! 

Myynti aukeaa 2023 lopussa, mutta ole tarkkana jo Black Fridayna!

VALMENNUKSEN HINTA

129 €

Saat lisäksi kaupan päälle 1kk TRIBE-jatkovalmennusta 0€ (arvo 34,90€)!

Klikkaa alta liikuntaedun logoa, niin saat lisätietoa sen avulla maksamisesta!

Huomio jo BASIC- tai PRO-valmennuksen käyneet!

Jos olet jo joskus aiemmin käynyt Prove BASIC - tai PRO-valmennuksen, tule mukaan

PROVE TRIBEen! 

Liity milloin tahansa osaksi meidän mieletöntä TRIBE-jengiä, jossa treenit jatkuu ja hyödyt jatkuvasti uusista treeneihin, syömiseen ja palautumiseen liittyvistä sisällöistä!

Treenaajien kokemuksia

Aivan huikea paketti. Opin 10 vuoden salikokemuksenkin jälkeen paljon uutta niin tekniikoista kuin tavoistakin treenata. Painot nousi joka viikko ja kehitys oli kovaa. Valmentajien vastaukset kysymyksiin oli erittäin kattavia. Kiitos tästä tuhannesti! Tribessä nähdään.

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

TREENIOHJELMA NAISILLE

Erityisesti naisille suunniteltu, 10 viikon mittainen salitreeniohjelma 🏋🏼‍♀️

Suunnittelemani 2+2-jakoinen treeniohjelma, eli 4 treenikertaa viikossa 👍🏼

Ohjelma päivittyy valmennuksen puolivälissä 💥

Saavutat taatusti parempia, kestävämpiä tuloksia kuin aiemmin, ja vieläpä helpommin! 🤩

 

Kovaa mutta fiksua treeniä! 💪🏼

4x RUOKAVALIO

4 erilaista joustavaa, arkeesi sopivaa ruokavaliota 🍌🥗

Myös ilman vaakaa toteutettava ruokavalio 😊

Makunautintoja unohtamatta! 😋

 

Ei ruokavaliopakkoa! 

TUKI JA TURVA FACEBOOK-RYHMÄSTÄ

Pääset liittymään PROVE PRO-valmennuksen Facebook-ryhmään. 👥

 

Ryhmässä saat ammattitaitoiset ja palautteen perusteella "hämmentävän tyhjentävät vastaukset" kysymyksiisi. 🧐

 

Saat motivoivan sekä aktiivisen ryhmän ympärillesi. 🤩

LIIKEVIDEOT

Sinulla on pääsy paljon ylistettyihin liikevideoihin, joiden avulla pääset tutustumaan rauhassa kaikkiin saliohjelmissa oleviin liikkeisiin. 🤸🏼‍♀️

 

Opetan sinulle niissä lähes kädestä pitäen jokaisen liikkeen oikean tekniikan ja niiden yleisimmät virheet. 🤝

LÄMMITTELYKOKONAISUUDET

Pääset käsiksi neljään erilaiseen kehittävään ja monipuoliseen lämmittelykokonaisuuteen, jotka oikeasti motivoivat ja muuttavat käsityksesi lämmittelystä! 🔥

RESEPTIKIRJA

Voit ladata itsellesi PROVE-reseptikirjan, josta löydät käytännöllisiä ja maistuvia reseptejä arkeesi ja kehitystäsi tukemaan. 🍝💪🏼

treeniohjelma naisille
TREENIOHJELMA
treeniohjelma naiselle

TREENIOHJELMA

MISTÄ ON KYSE?

✅Pääset käsiksi minun suunnittelemaani, erityisesti naisille tarkoitettuun salitreeniohjelmaan (3 salitreeniä viikossa 2+1-jakoinen ohjelma tai 2 salitreeniä viikossa 1+1-jakoinen), joka päivittyy valmennuksen puolivälissä. 

✅Olen puristanut ohjelmaan kaiken kokemukseni ja tietotaitoni, että sinä kehittyisit parhaalla mahdollisella tavalla ilman stressiä ja tarpeetonta pään seinään hakkaamista.

 

✅Treenaat opastuksellani lihasryhmät läpi kahdesti viikossa - kovaa mutta fiksusti. Näin saat taatusti parempia ja kestävämpiä tuloksia, kuin mihin olet tottunut ja vieläpä helpommin! 

TAVOITE

💪🏼Kasvatat lihasmassaa, voimaa ja sporttisia muotoja sekä pyöreää lihasta juuri oikeisiin paikkoihin! Boom! 🍑

🏋🏼Opit treenaamaan salilla nousujohteisesti ja tuloksekkaasti, sekä motivoivan pitkäjänteisesti!

 

🤸🏼Lisäät kehon liikkuvuutta, voimaa, hallintaa ja kyvykkyyttä enemmän kuin koskaan uskoit mahdolliseksi. 💪🏻

🤩Saat takaisin mahdollisesti kadoksissa olevan motivaation ja innon treenaamiseen ja voit taas nauttia treenaamisesta sekä selkeistä tuloksista, jotka tulevat kuin itsestään!

ruokavalio-ohjelma

4 X RUOKAVALIO

 

❕ Haluan korostaa, että ruokavalion noudattaminen ei ole millään tavalla välttämätöntä valmennuksessa! Voit siis halutessasi sivuuttaa sen kokonaan tai poimia sieltä itsellesi sopivia asioita. 

4️⃣ Jos kuitenkin tuntuu, että haluat apua ja varmistusta oikeanlaiseen ja riittävään syömiseen, on valittavanasi neljä erilaista ruokavaliota. Niistä voit valita sen, joka sopii omiin tavoitteisiisi parhaiten.

🥕Puhun aina joustavuuden puolesta. Vaikka haluat treenata kovaa ja saada näkyviä tuloksia, ei elämää silti kannata tehdä hankalaksi. Vaikka noudattaisit ruokavaliota, ei sinun silti tarvitse puolitella banaaneita ja punnita porkkanoitasi. 😉

⚖️Valittavana on myös ilman vaakaa toteutettava ruokavalio, joka antaa sinulle hyvät suuntaviivat sille, miten opit syömään riittävästi, monipuolisesti sekä kehitystäsi ja omia tavoitteitasi tukien. 

✅ Opit syömään rennosti, monipuolisesti, joustavasti sekä riittävästi omia haluamiasi tavoitteitasi tukien – makunautintoja unohtamatta!

RUOKAVALIO
LIIKEVIDEOT
treeniohjelma naiselle

LIIKEVIDEOT

🎥Sinulla on pääsy paljon ylistettyihin liikevideoihin, joiden avulla pääset tutustumaan rauhassa kaikkiin saliohjelmissa oleviin liikkeisiin. Opetan sinulle niissä lähes kädestä pitäen jokaisen liikkeen oikean tekniikan ja niiden yleisimmät virheet.

🎥Nämä videot keräävät joka kerta kiitosta, joten uskon että myös sinä tulet hyötymään niistä enemmän kuin uskotkaan. 

treeniohjelma naisille

TUKI JA TSEMPPI FACEBOOK-RYHMÄSTÄ

👍🏼Pääset liittymään PROVE PRO-valmennuksen Facebook-ryhmään. Ryhmässä saat ammattitaitoiset ja palautteen perusteella "hämmentävän tyhjentävät vastaukset" kysymyksiisi.

 

👍🏼Saat motivoivan sekä aktiivisen ryhmän ympärillesi.

👍🏼Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, saat esitettyä mieltä askarruttavat kysymyksesi ja huomiot mihin tahansa asiaan valmennukseen liittyen myös valmennusalustalla.

FACEBOOK
LÄMMITTELY
treeniohjelma naiselle

LÄMMITTELYKOKONAISUUDET

🤸🏼Pääset käsiksi neljään erilaiseen kehittävään ja monipuoliseen lämmittelykokonaisuuteen, jotka oikeasti motivoivat ja muuttavat käsityksesi lämmittelystä!

ruokavalio-ohjelma

RESEPTIKIRJA

🍓Voit ladata itsellesi PROVE-reseptikirjan, josta löydät käytännöllisiä ja maistuvia reseptejä arkeesi ja kehitystäsi tukemaan

🌮Saat inspiraatiota esimerkiksi aamu-, ilta- ja välipaloihin, sekä lämpimiin ruokiin ja salaatteihin – herkkuja unohtamatta!

RESEPTI
Kopio tiedostosta 20220823-DSC05346_edited.jpg

MITÄ MINULTA VAADITAAN? 

✅Pystyt ja haluat panostaa treenaamiseen pääsääntöisesti kolmesti tai neljästi viikossa salilla! Yhden treenin kesto on noin 1 tunti (+lämmittely n. 15 min)

✅Haluat kehittyä ja oppia fiksusta ja toimivasta treenaamisesta sekä ravinnosta

✅Et ole vielä aikaisemmin käynyt PRO- tai BASIC-valmennusta. Jos olet, suosittelen liittymään PROVE TRIBEen, jossa treenit jatkuu niin kauan kuin itse haluat.

paras nettivalmennus 2023

MILLOIN STARTTAA JA MILLOIN PÄÄSEN MUKAAN? 

❗️Seuraava yhteisstartti tapahtuu tammikuun alussa!❗️

Myynti alkaa vuoden 2023 lopussa ja pääset mukaan tämän sivun kautta! 🤩

Voit aloittaa treenit heti tai hieman myöhemmin omaan tahtiin. 👍🏼

👍🏼Valmennuksen kesto on 10 viikkoa ja materiaali on tämän jälkeen käytettävissä vielä 20 viikkoa.

Haluatko maksaa valmennuksen liikuntaedulla? Onnistuu! 👍🏼

Klikkaamalla alta löytyviä Smartumin, ePassin, Eazybreakin tai Edenredin logoja saat lisätietoa näistä vaihtoehtoisista maksutavoista! 

Kopio tiedostosta 20220823-DSC05500.jpg

SEURAAVA YHTEISSTARTTI TAMMIKUUSSA 2024! 

Myynti aukeaa 2023 lopussa, mutta ole tarkkana jo Black Fridayna!

VALMENNUKSEN HINTA

129 €

Saat lisäksi kaupan päälle 1kk TRIBE-jatkovalmennusta 0€ (arvo 34,90€)!

Klikkaa alta liikuntaedun logoa, niin saat lisätietoa sen avulla maksamisesta!

MIETITKÖ VIELÄ, MIKÄ VALMENNUS
SOPIS JUST SULLE? 🤔

Täältä pääset lueskelemaan, miten valitset itsellesi sopivimman valmennuksen, ja miten pääset alkuun!

KOKEMUKSIA

TREENAAJIEN KOKEMUKSIA

Treenit oli todella monipuolisia ja niissä oli itselle vanhaa ja tuttua sekä sai mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle (hyvällä tavalla). Isoin oivallus oli se, että salitreenin jälkeen ei tarvi olla aivan poikki ja rikki vaan se, että energiaa vielä jää muuhunkin ei tarkoita että treeni olisi ollut huono. Myös ruokavalio auttoi itseä tosi paljon ja tajusin kuinka paljon se vaikuttaa omaan jaksamiseen. Pidin tosi paljon siitä, kuinka paljon vaihtoehtoja annettiin lämmittelyyn ja korvaavia liikkeitä oli paljon. Super joustava ja motivoiva ohjelma, kiitos siitä!

Erittäin ammattimaisesti koottu valmennus! Olisinpa lähtenyt mukaan jo vuosia sitten. Paras sijoitus mitä satasella oon koskaan tehnyt. Sain paljon enemmän kuin mitä odotin. Kiitos Piia ja Johannes 💪🏻💪🏻

Kiitos hyvästä valmennuksesta! Jo kokeneempana sali-ihmisenä sain aivan uudenlaista virtaa ja potkua treeneihin. Ruokavaliota en itse seurannut kuin aivan päällisin puolin, koin ettei ollut tarpeeksi aikaa elämän hektisyyden takia (opiskelut + kaksi työtä). Ymmärrän, että tässä valmennuksessa rohkaistaan tekemään ruoat itse, mutta itse koin antoisimmaksi terveellisten valmisruokien listan! Kiitos vielä, tulen suosittelemaan ohjelmaa muillekin 🥰

Kiitos mahtavasta valmennuksesta! Olen käynyt salilla jo vuodesta 2017, mutta koen, että opin valmennuksen aikana enemmän kuin koskaan aiemmin. Ruokavalio oli joustava ja helppo toteuttaa, ja ruokaa oli paljon. Voimatasojen nousun hitaus on ollut minulle suurin ongelma, jonka vuoksi lähdin valmennukseen mukaan. Myös uskallus syödä enemmän tuotti vaikeuksia, mutta pikku hiljaa lisäämällä ruokaa, tuli voimatasoihinkin todella suuria muutoksia. Ylätaljan jumittaessa pitkään 40 kilossa, sain sen valmennuksen aikana nostettu jopa 51 kiloon! Myös pitkään jumittanut maastaveto nousi parhaimmillaan 87 kg. Aikaisempi tulos oli hädintuskin 60 kg. Sain ohjelmasta ja valmennuksesta sen, mitä lähdinkin hakemaan, iso kiitos siitä! 💪🏼

Paras mahdollinen valmennus jonka olisin voinut itselleni ottaa. Toisaalta harmittaa etten tajunnut lähteä mukaan aikaisemmin, mutta toisaalta tässä kohtaa omassa elämässä oli sopiva aika. Luulin treenanneeni nousujohteisesti aikaisemmin, mutta silti jumitin tosi pitkään isoissa moninivelliikkeissä kuten kyykyssä ja penkissä. Vasta nyt todella oivalsin miten saan progressiota aikaan. Tulokset ovat nousseet ihan hurjaa vauhtia ja olen selkeästi saanut lisää lihasmassaa. Aion ehdottomasti kokeilla Tribea ja katsoa olisiko se minun juttuni, ainakin osan aikaa vuodesta. Jokatapauksessa tästä valmennuksesta sain suuren hyödyn koko loppuelämän treeneihin. Kiitos ihan super paljon molemmille valmentajille!

MITÄ VALMENNUKSEN JÄLKEEN?

PROVE TRIBE-valkoinen.png
HYPPÄÄ MUKAAN HUIKEAAN TREENIYHTEISÖÖN, JOSSA TREENAAT VAIKKA YMPÄRI VUODEN!

Oletko jo käynyt PROVE PRO
-valmennuksen, mutta janoat edelleen lisää laadukasta valmennusta ja innostavaa treenimenoa?

Liity milloin tahansa osaksi meidän mieletöntä TRIBE-jengiä, jossa treenit jatkuu ja hyödyt viikoittain uusista treeneihin, syömiseen ja palautumiseen liittyvistä sisällöistä!

nettivalmennus
bottom of page